Nadia Comăneci, în costum de baie la 57 de ani! Cum arată Zeița de la Montreal. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/07/2019, 10:36
Nadia Comăneci, în costum de baie la 57 de ani! Cum arată Zeița de la Montreal. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Nadia Comăneci a executat perfect roata pe o plajă din Miami. Sursa foto: playtech.ro

Nadia Comăneci a celebrat ieri, 18 iulie, 43 de ani de la momentul în care a primit nota 10 la Olimpiada de la Montreal. Fosta gimnastă a ales să meargă la sală alături de un bun prieten Arnold Schwarzenegger. Astăzi, românca a postat pe contul de socializare un video în care face roata pe o plajă.

Nadia Comăneci în formă maximă la 57 de ani

Nadia Comăneci a uimit lumea sportului în urmă cu 43 de ani la Olimpiada de la Montreal cu exercițiul ei perfect obținând primul 10 din istorie gimnasticii. Nadia a ales o modalitate inedită pentru a marca această aniversare.

Fosta gimnastă a postat pe pagina personală de Facebook o filmare în care apare făcând roata semn că nu și-a pierdut calitățile nici la vârsta de 57 de ani. Nadia Comăneci a fost filmată de fiul său Dylan pe o plajă din Miami executând ca la carte o „diagonală” pe nisip. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare verde în două piese, fosta gimnastă a atras toate privirile și postarea sa a strâns sute de vizualizări.

Cu o zi înainte Nadia a postat pe contul pe Twitter un filmuleț în care apare alături de celebrul actor Arnold Schwarzenegger. Filmarea făcută la sala de sport arată că fosta gimnastă nu poate să stea departe de lumea sportului. Nadia Comăneci a precizat că acesta e cel mai frumos mod prin care poate celebra nota 10 obținută la Jocurile Olimpice în urmă cu 43 de ani.

Cum l-a cunoscut Nadia Comăneci pe cel care avea să-i devină soț

Nadia Comăneci a făcut istorie în gimnastica românească. Ea s-a retras din acest sport la Jocurile Olimpice de la Moscova din anul 1980. Nouă ani mai târziu, în noaptea de 27 spre 28 noiembrie, cu doar câteva zile înainte de Revoluție, Nadia a trecut ilegat granița pe la maghiari și a fugit din țară. De atunci fosta gimnastă locuiește în Statele Unite ale Americii alături de soțul ei Bart Conner și fiul lor Dylan.

Nadia și Bart s-au cunoscut în anul 1976 ambii fiind pasionați de gimnastică. Bart însă nu era un sportiv de talia Nadiei fiind un nume necunoscut în lumea gimnasticii. „Am terminat pe locul 46 la Olimpiadă, practic nimeni nu știa de mine și nu îmi dădea atenție pe atunci, mai ales o persoană care a câștigat 7 medalii de aur”, a povestit soțul Nadiei despre prima lor întâlnire. Nadia Comăneci avea la vrea respectivă 14 ani, iar Bart 17 ani.

Povestea de dragoste dintre cei doi este posibil să fi început cu pupicul pe care Bart i l-a dat Nadiei în anul 1976 după finala de la Jocurile Olimoice. Însă legătura lor s-a pierdut și s-au reîntâlnit în 1991 după ce Nadia a fugit din România. În anul 1996 Bart și Nadia s-au căsătorit și au împreună un băiat, Dylan, 13 ani.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×