Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la petrecerea lui Ion Ţiriac de la Madrid! A atras toate privirile. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/05/2019, 18:06
Cum s-a îmbrăcat Nadia Comăneci la petrecerea lui Ion Ţiriac de la Madrid! A atras toate privirile. FOTO GALERIE FOTO
Sursa foto: HEPTA.RO

Nadia Comăneci a atras toate privirile la petrecerea de la ziua de naștere a lui Ion Țiriac, care a avut loc aseară, la Madrid. Gimnasta de 10 de la Montreal a uimit cu o ținută gri-bleu, iar cei care au văzut-o au rămas uimiți mai ales că aceasta parcă întinerește în loc să îmbătrânească. La cei 57 de ani, Nadia arată ca o zeiță!

Nadia Comăneci, apariție rarisimă la ziua lui Țiriac

Nadia Comăneci a fost una din invitatele speciale ale lui Ion Țiriac, la party-ul de la Madrid. Vedeta i-a urat ”La mulți ani” tenismenului alături de Simona Halep, Ilie Năstase și alte nume sonore din sportul românesc și internațional. Pentru a face față unui astfel de eveniment, Nadia a purtat o ținută transparentă, dantelată, notează Ok Magazine.

La vârsta de 57 de ani, Nadia a arătat aseară că frumusețea poate fi eternă. Rochia albă din dantelă transparentă alături de blazer-ul extrem de elegant au făcut din apariția Nadiei una rarisimă. Criticii au remarcat faptul că gimnasta stabilită de ani buni în Canada nu a vrut să epateze foarte tare, acest lucru fiind reliefat de bijuteriile minimaliste purtate.

Nadia Comăneci a strălucit la Madrid. Sursa foto: HEPTA.RO

Ion Țiriac a împlinit ieri 80 de ani

Ion Țiriac a împlinit ieri vârsta de 80 de ani, iar aniversarea și-a ținut-o la Madrid. Recent, tenismenul îndrăgit de toată lumea a făcut o mărturisire neașteptată despre trecutul său. ”Cui credeţi că îi pasă de acel rahat? L-am lăsat să intre primul pe Santana (n.r. Manuel Santana, organizatorul turneului de la Madrid), iar eu am venit după 30 de secunde, pentru că nu voiam să fie huiduit şi el.

Când jucam hochei, am avut 20.000 de oameni în tribune care voiau să mă omoare. Înţeleg publicul, plăteşte, se manifestă, n-am nicio problemă”, declarase Țiriac pentru presa franceză, scrie gândul.info. Țiriac a fost contestat la Madrid după ce a schimbat culoarea zgurei din roșu în albastru.

Mulți jucători de tenis s-au plâns că suprafața era una alunecoasă, însă Țiriac s-a apărat în presa internațională în fața acestor critici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×