Mutare spectaculoasă pe piața media! Camelia Bălțoi de la Digi Sport intră în echipa Antenei 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/02/2020, 15:53
Mutare spectaculoasă pe piața media! Camelia Bălțoi de la Digi Sport intră în echipa Antenei 1
Camelia Bălțoi lasă Digi Sport pentru Antena 1. Sursa foto: apropotv.ro

Vești proaste pentru fanii Digisport. Camelia Bălțoi, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV ale postului deținut de compania RCS RDS părăsește stația după aproape 9 ani de colaborare, pentru a se alătura echipei noului jurnal sportiv din cadrul Observatorului Antenei 1.

Odată cu această mutare spectaculoasă, frumoasa blondină calcă pe urmele unor prezentatoare TV celebre precum Simona Pătruleasa, Crina Abrudan, Geanina Varga sau Cristina Dochianu, care s-au aflat, pe rând la pupitrul știrilor până în 2014, când întreaga redacție a fost desființată.

Camelia Bălțoi pleacă de la Digi Sport după 9 ani. Va prezenta jurnalul de sport al Antenei 1

Potrivit gsp.ro, frumoasa blondină s-a înțeles deja cu mai-marii postului din trustul Intact, iar mutarea urmează să devină oficială în foarte scurt timp. Mulți dintre telespectatorii Digi Sport au fost luați prin surprindere de această decizie a Cameliei, având în vedere perioada îndelungată în care frumoasa blondină a adus în casele românilor cele mai importante jurnale ale canalului de sport.

Originară din Drobeta Turnu Severin, Camelia Bălțoi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Ulterior, a ajuns la concluzia că drumul său trebuie să fie cu totul altul, astfel că, în loc să participe la examenul de magistratură, și-a depus CV-ul la diverse televiziuni din România, cu gândul să urmeze o carieră în media. Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că tânăra de 30 de ani a ajuns în echipa Digi Sport, unde a ocupat vreme de aproape 9 ani postul de prezentator al jurnalelor de știri.

„Aroganța” lui Jose Mourinho a cucerit-o iremediabil

Când vine vorba despre afinitățile sale din lumea sportului, frumoasa prezentatoare Tv se declară o mare admiratoare a lui Jose Mourinho, datorită „aroganței” de care marele antrenor lusitan dă dovadă cu fiecare apariție publică.

Totodată, blondina adoră să urmărească meciurile direct de pe stadion, în mijlocul acțiunii, chiar dacă nu se simte atrasă de fotbalul pe care îl joacă echipele românești la ora actuală, preferând mai degrabă stilul „Generației de Aur”.

Îmi place Jose Mourinho pentru aroganța pe care o afișează, o imagine creată însă și prin stilul vestimentar. Aproape mereu sobru. Îi văd pe antrenori îmbrăcați elegant, în negru, la costum. Cred că e momentul să renunțăm la trening și la tricouri clasice de prezentare.

Antrenorii pot da ora exactă, atunci când vine vorba de cum ies de la vestiare jucătorii. Îmi place vibrația suporterilor români, care se simte pe orice stadion din lume unde ar juca echipele noastre. Reușim să ne facem simțită prezența indiferent de cât de puțini sau mulți am fi.

Nu îmi place stilul de joc. Fotbalul romantic, jucat de Generația de Aur, era mai frumos. Acum, parcă nu se mai leagă pasele ca odinioară, parcă se faultează mai mult, ba chiar se ajunge la incidente urâte cu înjurături, îmbrânceli”, a dezvăluit Camelia Bălțoi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×