Mutare neașteptată la Antena Stars! Frumoasa prezentatoare TV, înlocuită după doar două săptămâni

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/06/2019, 17:16
Mutare neașteptată la Antena Stars! Frumoasa prezentatoare TV, înlocuită după doar două săptămâni GALERIE FOTO
Iuliana Călinescu părăsește postul de prezentatoare a emisiunii ”Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars Sursa foto: facebook.com

Frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars a fost înlocuită de producători după doar două săptămâni de la debut. Actrița, Iuliana Călinescu a prezentat -o concurenților, dar și telespectatorilor show-ului pe cea care îi va lua locul, în persoana prezentatoarei Bianca Sârbu.

Actrița, Iuliana Călinescu părăsește postul de prezentatoare, de la Antena Stars

Prezentatoarea emisiunii ”Dragoste fără secrete”, Iuliana Călinescu părăsește postul de la Antena Stars după doar săptămâni de la debut. Actrița a anunțat seara trecută că va lipsi o perioadă, fără să spună care este motivul plecării. Totodată, Iuliana Călinescu a prezentat-o pe cea care va modera mai departe show-ul, prezentatoarea Bianca Sârbu. Vă reamintim că, acesta din urmă a înlocuit-o și pe Gabriela Cristea, prezentatoarea ”Te iubesc de nu te vezi”, în momentul în care a intrat în concediu de creștere copil.

Surpriza este aici lângă mine: este colega mea, Bianca Sârbu. Vă voi lăsa cu ea pentru următoarele zile pentru că eu am alte proiecte care nu necesită amânare. Ea o să aibă grijă de voi”, a declarat vizibil emoționată vedeta trustului Intact. 

Bianca Sârbu a intrat imediat în rolul de prezentatoare a emisiunii matrimoniale în care șase cupluri locuiesc într-un studio, timp de 100 de zile. Concurenții sunt urmăriți video non-stop prin intermediul camerelor robotizate, nu au acces la telefon și nici internet. În plus, cuplurile nu pot interacționa între ele, cu excepția unei singure ore pe săptămână. Marele premiu este un aparatament de lux.

Bianca Sârbu a înlocuit-o și pe Gabriela Cristea când aceasta din urmă a intrat în concediu de creștere copil
Iuliana Călinescu va fi înlocuită de Bianca Sârbu, de la cârma emisiunii ”Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars
Sursa foto: spynews.ro

Cine este prezentatoarea Iuliana Călinescu

Iuliana Călinescu este actriță de profesie și a absolvit UNATC. Ca și actriță a Teatrului Național din București poate fi văzută în piesa ”Cinci femei de tranziţie”, de Rodica Popescu Bitănescu. Iuliana a jucat în filmele: “Şi milionarii plâng”, “Anticamera”, “Voinţă de femeie”, “Weekend cu mama” și a avut câteva apariții scurte în serialul ”Trăsniții”, difuzat la Prima TV.

Actrița a apărut în aproximativ 65 de spoturi publicitare de pe urma cărora câștiga chiar și 1.500 de euro pentru o singură zi de filmare. “Am făcut în jur de 65 de reclame. În perioada de vârf am câştigat 1.500 de euro pe ziua de filmare, uneori având şi trei zile de filmare. Aşa eram plătită atunci, în perioada 2003-2010”, a povestit actriţa.

Cât despre postura de gazdă a unui show de televiziune unde a ”rezistat” timp de doar două săptămâni, actrița a ținut să precizeze înaintea începerii emisiunii: „Va fi o schimbare majoră în viaţa mea. E frumos în viata să te reinventezi. Mi-am dat seama că noi putem face foarte multe lucruri, doar că nu încercăm, de frică. Aşa că îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!”, a mărturisit Iuliana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×