Mutare la nivel înalt, în televiziunea din România! A revenit după 10 ani la PRO TV, de la Antena 1

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/04/2019, 21:58
Mutare la nivel înalt, în televiziunea din România! A revenit după 10 ani la PRO TV, de la Antena 1 GALERIE FOTO
Cosmin Stan revine la Pro TV

Jurnalistul Cosmin Stan, care a făcut parte din echipa de jurnaliști care a adus primul premiu Emmy în România, revine la Pro TV după 10 ani. Jurnalistul revine în televiziunea din Pache Protopopescu după ce în ultimul deceniu a trecut pe la Realitatea TV, Digi24, Prima TV (de unde a fost concediat) și Observatorul Antenei 1 (în ultimul an).

Cosmin Stan revine la Pro TV, după 10 ani

Anunțul revenirii a fost făcut chiar de jurnalist pe pagina sa de Facebook. „După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, a scris Stan, fără a detalia ce va face mai exact în cadrul Știrilor Pro TV.

Cosmin Stan a prezentat în ultimul an Observatorul de weekend, de la ora 19.00, la Antena 1, alături de Octavia Geamănu. Stan a preluat Observatorul după o absență de patru ani de pe sticlă, după ce în 2014 a fost concediat de la Prima TV.

Cosmin Stan revine la Pro TV
Cosmin Stan revine la Pro TV, dupa 10 ani

Cosmin Stan, printre jurnaliștii care au adus primul premiu Emmy în România

Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV cu reportajul ”Tu știi ce mai face copilul tău?”. Atunci, 600 de jurați din peste 35 de țări au stabilit că statueta trebuie să ajungă în România.

“Sunt foarte emotionat ca o poveste spusa din suflet a reusit sa-i convinga pe cei 600 de jurati care au stabilit catre cine va merge premiul anul acesta. Echipa cu care am realizat aceste reportaje este cea mai puternica echipa de stiri din Romania, este o scoala de jurnalism si un mod de viata. Recunoasterea internationala a performantelor noastre, ne obliga sa fim mai buni si sa ne impunem standarde si mai inalte”, declara în anul 2012 Cosmin Stan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×