Muncitori români, la un pas de tragedie în Germania. Microbuzul lor s-a răsturnat pe autostradă

Alex Năstase   
în Stiri mondene
17/12/2019, 11:33
Muncitori români, la un pas de tragedie în Germania. Microbuzul lor s-a răsturnat pe autostradă GALERIE FOTO
Accidentul s-a petrecut pe o autostradă din Germania. Sursa foto - https://www.mz-web.de/

Mai mulți muncitori români au fost la un pas de tragedie în Germania. Microbuzul în care se aflau aceștia s-a răsturnat pe o autostradă, conform presei locale. Un bărbat a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Sangerhausen.

Muncitori români, la un pas de tragedie în Germania

De remarcat că incidentul rutier în care au fost implicaţi nouă români s-a produs pe A38. Mai exact, accidentul a avut loc între Eisleben și Querfurt. Şoferul microbuzului cu români a fost nevoit să frâneze brusc.

În acel moment, vehiculul s-a dezechilibrat, s-a învârtit, apoi s-a răsturnat pe autostradă. Din păcate, un bărbat aflat pe locurile din faţă ale microbuzului a fost rănit grav, acesta fiind trasportat imediat la spital.

Microbuzul lor s-a răsturnat pe autostradă

Şoferul microbuzului, un român în vârstă de 52 de ani, este cercetat acum pentru vătămare corporală şi neglijenţă. Pe lângă pasagerul care a ajuns la spital, niciun alt participant în trafic nu a mai avut de suferit.

Ca primă măsură a oamenilor legii, şoferul a şi fost testat cu aparatul etilotest. Conform primelor rezultate a reieşit că acesta nu consumase alcool și nici droguri.

„Am fost alertați cu privire la un accident care s-a petrecut pe A38. Mai exact incidentul rutier a avut loc între localitățile Eisleben și Querfur, pe autostradă, în dreptul kilometrului 44.

Am luat decizia să deplasăm la fața locului mai multe echipaje. Pe lângă ambulanțe pregătite în orice moment să transporte victimele la cele mai apropiate unități medicale, care știau deja de producerea accidentului, acolo au ajuns și echipaje de descarcerare.

Două autospeciale de pompieri au venit și ele, însă, din fericire nu s-a pus problema, acestea făcând cale întoarsă.  Microbuzul în care se aflau mai multe persoane de cetățenie română era răsturnat.

Un pasager se afla în stare gravă și acesta a fost preluat imediat de medici. De remarcat că traficul în zonă s-a desfășurat preț de 3 ore pe două benzi, au transmis reprezentanți ai Poliției Germane

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×