Muncitor de 29 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din București

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 16:18
Muncitor de 29 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din București GALERIE FOTO
Un tanat de 29 ani a murit pe un santier din Bucuresti, dupa ce a cazut de la etajul 9

Accident mortal pe un șantier din Capitală, acolo unde un tânăr muncitor a murit pe loc, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc. Muncitorul s-a prăbuşit direct într-un container de gunoi, unde și-a găsit și sfârșitul.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 09.30, la un bloc aflat în plin proces de renovare de pe Şoseaua Giurgiului. Tânărul muncitor se afla pe schela montată pe faţada blocului, la etajul 9. Potrivit primelor informaţii, el nu era asigurat cu hamul de protecţie, astfel că, la un moment dat, s-a împiedicat şi a căzut în gol.

Tânărul muncitor se pare că nu purta hamul de protecție în momentul incidentului de pe șantier

Potrivit martorilor, tânărul a căzut direct într-un container de gunoi, aflat la parterul imobilului, iar în cădere s-a lovit cu capul de marginea containerului. Impactul a fost unul fatal.

Muncitorul a cazut de la etajul 9 direct intr-un container de gunoi

Colegii de muncă ai tânărului au sunat disperați la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, SMURD şi ale Poliţiei. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa muncitorului, așa că au constat decesul.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului fără viaţă din containerul de gunoi, iar poliţiştii şi inspectorii de muncă au declanşat anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Un alt muncitor a murit după ce a căzut într-un canal

Un alt accident s-a petrecut luni, în Bârlad. Un muncitor în vârstă de 50 de ani, angajat al unei fabrici de rulmenţi, din Bârlad, a murit luni, după ce a căzut accidental într-un canal din incinta unităţii în care lucra, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul se afla în secţia de strungărie a unităţii.

„La întreprinderea SC Rulmenţii SA Bârlad, o persoană de 50 de ani a căzut într-un canal, sub nişte abataje şi, din nefericire, a decedat. Bărbatul a rămas prins într-un echipament tehnologic, în secţia strungărie”, a declarat plutonier adjunct şef Georgică Onofreiasa din cadrul ISU Vaslui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×