Mulți au spus că Elena ex-Mandinga a scăpat de problemele cu tenul, după naștere! Iată cum arată acum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 16:46
Mulți au spus că Elena ex-Mandinga a scăpat de problemele cu tenul, după naștere! Iată cum arată acum GALERIE FOTO
Cum arată acum Elena Ionescu și cum i s-a schimbat tenul?

Elena Ionescu a avut câteva probleme cu tenul de-a lungul timpului. Se pare că faptul că a devenit mămică a ajutat-o să scape de ele, astfel că acum se afișează cu un chip curat și luminos. Din păcate, Elena a luat un stafilococ, lucru ce a adus-o destul de aproape de depresie. Artista a făcut tot ce a putut pentru a diminua măcar urmele bacteriei. Cum arată acum fosta solistă de la Mandinga?

A scăpat Elena Ionescu de problemele cu tenul?

În ultimele postări, Elena Ionescu a afișat un chip curat și luminos, lucru care s-ar putea datora faptului că a devenit mamă. Din păcate, un stafilococ i-a dat mari bătăi de cap artistei și a făcut-o să încerce tratamente peste tratamente. Cu toate că a scăpat în sfârșit de bacterie, cicatricile au rămas.

Elena Ionescu este acum fericită peste măsură alături de băiețelul și de soțul său. Artista a decis să fie mamă cu normă întreagă și să onoreze unele concerte și explude ideea de a rămâne îsărcinată în viitorul apropiat.  „Am să-i spun cum funcționează lumea din punctul meu de vedere. El o să aleagă ce va vrea să facă. Și eu am avut această ocazie. Mi s-au adus la cunoștință niște lucruri, dar până nu te dai cu capul de ele, nu realizezi gravitatea sau beneficiul”, a povestit Elena despre modul în care a ales să-și crească fiul.

Elena Ionescu a scăpat de problemele cu tenul
Elena Ionescu a scăpat de problemele cu tenul

„Nu aș mai putea face față”

Elena Ionescu a mărturisit că nu ar mai putea face față unui al doilea copil, cel puțin nu pentru o perioadă. „Nu aș mai putea face față. Sunt și foarte mult plecată, am concerte, îl car peste tot cu mine, și la evenimente. Suntem cu el peste tot.

Am impresia că fără mine nu s-ar descurca, nu l-ar simți nimeni așa ca mine. Mai ales că sunt legată de el și prin lactație. După ce va mai crește, vom lua și bonă”, a declarat Elena Ionescu pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×