Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, își botează copilul! Nașul oficial nu poate boteza!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/10/2018, 21:47
Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, își botează copilul! Nașul oficial nu poate boteza!
Elena Ionescu se pregateste de botez! Nasul oficial nu poate boteza!

Elena Ionescu face ultimele pregătiri pentru botezul fiului său, Răzvan! Cântăreața a oferit detalii despre petrecerea ce va urma chiar la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D! Tot atunci a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat nașul copilului.

Elena Ionescu și soțul ei, Dragoș Stanciu, au devenit părinți pe data de 3 august, când frumoasa brunetă a dat naștere primului ei copil!

Elena Ionescu își botează copilul pe data de 28 octombrie

Acum, proaspeții părinți se pregătesc intens pentru botezul fiului lor. ”Pe 28 octombrie. E o locație cu piscină. Acolo am stat toată vara și am petrecut. Abia așteptăm, ne pregătim. De-abia acum început focurile. Acum încep cheltuielile”, a spus Elena Ionescu.

”Săptămâna viitoare facem degustarea. Avem și un candy bar. Așteptăm să vedem cum o să iasă, ce o să fie. Avem în jur de 100 de persoane. Ne-ar plăcea să fim în număr cât mai mare…Îi așteptăm pe toți cu mare drag. Avem o trupă, va ține până dimineața”, a precizat Elena Ionescu.

Despre menu, cei doi părinți nu au putut spune foarte multe, însă Dragoș Stanciu a spus că ltie că mesenii vor fi serviți și cu preparate din rață!

Nașii micuțului Răzvan sunt Adina, de la trupa Heaven, și partenerul ei, care este însă de altă religie. De aici și problemele la botez! Acesta nu poate creștina copilul, deoarece religia nu-i permite.

Citește și Elena Băsescu, ultimele pregătiri de botez! Unde va avea loc fericitul eveniment!

Citește și Aşa se întâmplă când ai BIKINI prea mici! Elena ex-Mandinga a făcut-o şi pe asta!

”Glance mă va susține din toate punctele de vedere, însă nu va putea boteza, din păcate, pentru că nu-i permite religia. Am zis că o să ne putem fofila cumva, dar ni s-a spus: nu, nu, nu. Dar mă va susține, va fi lângă mine și este considerat nașul lui Răzvan în continuare”, a spus Adina de la Heaven. Elena Ionescu a spus însă că Glance va fi considerat nașul copilului, chiar dacă acesta nu va fi cel care îl va ține în brațe în biserică. ”Nu se schimbă nimic, va fi totul la fel. Va fi tot nașul”, a afirmat Elena Ionescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×