Motivul uluitor pentru care Oana Roman a refuzat să își micșoreze stomacul pe gratis

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/02/2019, 13:33
Motivul uluitor pentru care Oana Roman a refuzat să își micșoreze stomacul pe gratis GALERIE FOTO
Oana Roman a refuzat sa-si micsoreze gratuit stomacul!

Oana Roman a avut ocazia șă își micșoreze stomacul gratuit, însă mondena a refuzat! Se știe că operațiile pentru micșorarea stomacului sunt foarte costisitoarea, cea mai ieftină ajungând la 5000 de euro, iar cea mai scumpă depășind chiar și 10 mii de euro!

Cunoscuta Oana Roman este mai mereu la dietă. Are probleme cu kilogramele în plus și o recunoaște cu mâna pe inimă. A slăbit de câteva ori, însă a revenit la forma inițială. Vedeta a rămas cu câteva kilograme în plus și după nașterea fetiței sale, însă a refuzat categoric să se opereze, chiar dacă nu trebuia să scoată niciun ban din buzunar.

Oana Roman vrea să slăbească natural, nu cu ajutorul operației chirurgicale

„Am un prieten care a făcut această operaţie şi m-a bătut şi pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultaţie. O consultaţie care costă 500 de lei şi durează 15 minute şi domnul ala mă cântăreşte, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă.

Oana Roman operatie
Oana Roman vrea sa slabeasca natural, nu cu ajutorul operatiei

Trece o perioadă şi mă sună un realizator de televiziune să-mi propună să fac această operaţie. Am spus că nu vreau, eu nu am de slăbit 30-40 de kilograme. E o operaţie care poate avea repercusiuni şi nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac aceasta operaţie. Cunosc oameni care au făcut această intervenţie, dar într-adevăr au probleme. Eu prefer să slăbesc natural, cu o dietă şi proceduri recomandate de specialişti”, preciza Oana Roman, în urmă cu ceva vreme.

Oana Roman este mândră că nu are nicio operație estetică

Oana Roman este foarte mândră că nu are nicio intervenție estetică până la vârsta de 43 de ani, însă sunt mici lucruri pe care vrea să le corecteze. Vedeta vrea să scape de gușă și a început un proces de remodelare, de care este extrem de mulțumită și spune că rezultatele au început să se vadă după doar două ședințe.

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe. Și bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe”, a spus Oana Roman.

„Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a mai explicat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×