Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția sa nu au urmași: ”Nu a fost să fie”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/11/2019, 12:18
Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția sa nu au urmași: ”Nu a fost să fie”
Klaus Iohannis și soția sa nu au urmași pentru că așa a fost să fie. Sursa foto: puterea.ro

Klaus Iohannis și soția sa Carmen au o căsnicie exemplară care durează de mai bine de 25 de ani. Președintele și consoarta sa au trecut împreună peste toate greutățile care au apărut în drumul lor, dar din păcate nu au urmași. Iohannis a dezvăluit motivul pentru care nu are copii.

De ce Klaus Iohannis și soția sa Carmen nu au copii

Președintele României Klaus Iohannis și soția sa Carmen sunt în atenția publică de ani buni. În momentul în care profesorul de fizică din Sibiu a devenit conducătorul țării pe buzele tuturor a apărut o curiozitate. De ce Klaus Iohannis și consoarta sa nu au urmași? Președintele în exercițiu a explicat că și-ar fi dorit să aibă copii, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Și pentru că urmașii au întârziat să apară Klaus Iohannis și-a canalizat resursele și energia spre carieră și politică.

În 2014, o dată cu candidatura la președinție, Klaus Iohannis a făcut o afirmație care a trezit o serie de răstălmăciri. După ce a declarat că a preferat să investească în imobiliare decât să facă copii, președintele a fost aspru taxat. Ulterior, Iohannis a explicat care este adevăratul motiv pentru care el și soția sa nu au urmași. „Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a dezvăluit președintele actual, potrivit viva.ro.

Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția sa nu au adoptat un copil

Klaus Iohannis a fost întrebat de ce nu s-a gândit la adopție, dar președintele a mărturisit că a decis să se implice în politică și astfel nu a mai avut timp pentru nimic.

Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas. Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a completat Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×