Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Premierul nu exclude posibilitatea

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
11/11/2019, 14:36
Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Premierul nu exclude posibilitateaGALERIE FOTO
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă ar putea avea o dezbatere înaintea turului 2. Sursa foto - facebook

Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Noul premier al României nu exclude posibilitatea ca cei doi candidați ajunși în turul 2 al alegerilor prezidențiale să ajungă, în cele din urmă, față în față. Deocamdată, șefa social democraților pare cea mai decisă pentru o asemenea întâlnire, una care nu a avut loc în primele săptămâni de campanie electorală.

Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă!

Ludovic Orban s-a declarat mulțumit după rezultatul înregistrat de Klaus Iohannis. Președintele liberalilor nu are emoții în ceea ce privește lupta din turul 2 și spune că partidul lui este pregătit pentru orice. Inclusiv pentru o dezbatere una versus unu. „În seara asta avem o ședință a echipei de campanie, în funcție de asta vom avea o strategie și vom face public. Am convingerea că președintele va câștiga în turul II.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ne pregătim să câștigăm, Este un rezultat apropiat de obiectivul pe care l-am urmărit. Ne bucurăm că președintele a avut un scor foarte bun în diasporă. Mă bucur că au fost alegeri fără incidente și românii au putut vota fără să fie umiliți”, a declarat premierul Ludovic Orban atunci când a fost chestionat asupra strategiei pe care o vor adopta liberalii în perioada următoare.

Premierul nu exclude posibilitatea

La doar câteva ore după încheierea primului tur, purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat de la sediu PSD, că Viorica Dăncilă este gata oricând să participe la o dezbatere televizată cu Klaus Iohannis. Mai mult de atât, Steriu a precizat că cele două echipe de campanie ale celor doi candidați la prezidențiale poartă discuții pe marginea confruntării electorale Iohannis – Dăncilă, una care trebuie să aibă loc în următoarele două săptămâni.

”Ne pregătim foarte mult pentru a avea o dezbatere. Dorim foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puțin la o dezbatere”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×