Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Premierul nu exclude posibilitatea

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 14:36
Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Premierul nu exclude posibilitatea GALERIE FOTO
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă ar putea avea o dezbatere înaintea turului 2. Sursa foto - facebook

Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă! Noul premier al României nu exclude posibilitatea ca cei doi candidați ajunși în turul 2 al alegerilor prezidențiale să ajungă, în cele din urmă, față în față. Deocamdată, șefa social democraților pare cea mai decisă pentru o asemenea întâlnire, una care nu a avut loc în primele săptămâni de campanie electorală.

Ludovic Orban, un pas mai aproape pentru o dezbatere Klaus Iohannis – Viorica Dăncilă!

Ludovic Orban s-a declarat mulțumit după rezultatul înregistrat de Klaus Iohannis. Președintele liberalilor nu are emoții în ceea ce privește lupta din turul 2 și spune că partidul lui este pregătit pentru orice. Inclusiv pentru o dezbatere una versus unu. „În seara asta avem o ședință a echipei de campanie, în funcție de asta vom avea o strategie și vom face public. Am convingerea că președintele va câștiga în turul II.

Ne pregătim să câștigăm, Este un rezultat apropiat de obiectivul pe care l-am urmărit. Ne bucurăm că președintele a avut un scor foarte bun în diasporă. Mă bucur că au fost alegeri fără incidente și românii au putut vota fără să fie umiliți”, a declarat premierul Ludovic Orban atunci când a fost chestionat asupra strategiei pe care o vor adopta liberalii în perioada următoare.

Premierul nu exclude posibilitatea

La doar câteva ore după încheierea primului tur, purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu, a declarat de la sediu PSD, că Viorica Dăncilă este gata oricând să participe la o dezbatere televizată cu Klaus Iohannis. Mai mult de atât, Steriu a precizat că cele două echipe de campanie ale celor doi candidați la prezidențiale poartă discuții pe marginea confruntării electorale Iohannis – Dăncilă, una care trebuie să aibă loc în următoarele două săptămâni.

”Ne pregătim foarte mult pentru a avea o dezbatere. Dorim foarte mult ca președintele Klaus Iohannis să vină la o dezbatere sau cel puțin la o dezbatere”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Valeriu Steriu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×