Motivul pentru care iubita lui Codin Maticiuc nu apare în public. Craiul de Dorobanți a rupt tăcerea

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/04/2020, 15:54
Motivul pentru care iubita lui Codin Maticiuc nu apare în public. Craiul de Dorobanți a rupt tăcerea
Codin Maticiuc a dezvăluit de ce iubita lui nu apare în public. Sursa foto: Instagram

Iubita lui Codin Maticiuc nu își dorește să apară în spațiul public, iar craiul de Dorobanți îi respectă această dorință, deși sunt foarte mulți curioși care ar vrea să vadă cine este mama copilului care i-a schimbat viața vedetei.

Codin Maticiuc: „Iubitea mea are un bun simț care o face să nu își dorească reflectoare ațintite asupra ei”

Codin a fost întrebat de nenumărate ori despre partenera sa de viață și, după numeroase insistențe, acesta a vorbit.

A vrut să clarifice un singur lucru: nu el este cel care i-a interzis aparițiile publice, ci chiar femeia cu care își trăiește viața a decis să stea cât mai departe de blițuri. Nu este genul ei să fie în centrul atenției, conform spuselor lui Maticiuc.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de atenție, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a mărturisit Maticiuc pemtru revista Viva!.

Codin și-a schimbat complet perspectivele asupra vieții, iar de când a cunoscut-o pe femeia cu care trăiește, prioritățile sale s-au schimbat destul de mult.

Își mai dorește copii

Niciunul dintre ei nu vrea să ajungă în fața altarului, însă, pentru că niciunul nu crede în instituția căsătoriei și preferă să stea așa cum sunt, doi oameni care se iubesc și fără să consemneze asta un contract.

Mai mult, Codin își mai dorește copii cu femeia care nu prea apare în public: „Eu personal nu aș vrea să mă opresc la un singur copil. Niciunul dintre noi nu suntem cu căsătoria, nu excludem, dar nu suntem cu ideea asta. (…) Nu pot să renunț la statutul de Crai de Dorobanți, pentru că nu mi l-am autoatribuit, mi-a fost atribuit. O să renunț când o să renunțe presa sau o să scap de el. Ce mi-a făcut de am ales-o pe ea?! Un copil. Nu e de ajuns?”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×