Motivul pentru care cea mai cunoscută dependendă de sex s-a cumințit. Obișnuia să se culce cu 6 bărbați pe noapte!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
10/03/2019, 14:20
Motivul pentru care cea mai cunoscută dependendă de sex s-a cumințit. Obișnuia să se culce cu 6 bărbați pe noapte! GALERIE FOTO
Laurie Jade Woodruff, dependenta de sex, se iubea cu cate 6 barbati pe saptamana

O tânără din Marea Britanie care obișnuia să se iubească chiar și cu câte 6 bărbați pe săptămână a realizat că are o problemă și este dependentă de sex! Laurie Jade Woodruff, în vârstă de 30 de ani, și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea atunci când a văzut că își neglija copilul în vârstă de aproape doi ani!

Laurie Jade Woodruff, femeia dependentă de sex, se iubea cu câte șase bărbați pe săptămână

Laurie obișnuia să își abandoneze copilul doar pentru a merge și a face sex cu câte un necunoscut. Atunci a realizat că este dependentă de sex, deși și-a pierdut virginitatea la vârsta de 12 ani, iar de atunci a avut peste 200 de parteneri sexuali.

Femeia ajunsă acum la 30 de ani a mers și a căutat ajutor pentru problema pe care o are și chiar a găsit-o. A mers la întîlniri anonime unde se tratează dependenții de sex. Se pare că ședințele care oricând se puteau transforma în altceva au ajutat-o!

dependenta de sex Laurie Jade Woodruff
Laurie Jade Woodruff a realizat ca este dependenta de sex atunci cand a vazut ca isi neglijeaza copilul pentru distractia ei

Laurie Jade Woodruff făcea spune că s-a vindecat de patru luni de dependența de sex

Laurie Jade Woodruff a mărturisit presei din Marea Britanie că este abstinentă de mai bine de patru luni! A recunoscut că nu i-a fost ușor deloc, mai ales cu atâtea rețele de socializare, unde roiește de bărbați! Ăn trecut, acolo ăși găsea parteneri pentru relații intime. Nici nu trebuia să caute prea mult, deoarece este o femeie frumoasă!

Așa a ajuns și la o petrecere sexuală în Liverpool, unde a întreținut atunci relații sexuale cu șase bărbați, în aceeași noapte. mai mult, de față era și un fost iubit de-al său, care a fost nevoit să stea și să privească cum se distrează fost lui iubită.

A avut șase relații serioase până acum, dar niciuna nu a durat foarte mult din cauză că bărbații s-au dovedit a fi neîțelegători, atunci când ea pleca pentru a se întâlni cu alți bărbați. Femeia spune acum că a renunțat la sex, dar va rămâne foarte dornică se sex! Rămâne de văzut cât va ține minunea!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×