Motivul ireal pentru care un italian și-a abandonat soția și fetele în plină carantină. Ce le-a spus polițiștilor

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 18:13
Motivul ireal pentru care un italian și-a abandonat soția și fetele în plină carantină. Ce le-a spus polițiștilor
Locuitorii din Florența nu au voie să iasă din casă dacă nu se confruntă cu o urgență reală. Sursa foto: hepta.ro

Un italian a plecat de acasă, încălcând toate regulile impuse de stat, în plină carantină. Și-a luat bicicleta și s-a dus cu gândul că nu le va mai vedea niciodată pe soție și pe cele două fetițe, însă nu a reușit să ajungă departe căci a fost prins de polițiști.

Un italian a încălcat carantina pentru că nu mai suporta certurile cu soția

Bărbatul pedala în forță pentru a scăpa de familia lui, fără să mai țină cont că riscă o amendă usturătoare. Potrivit presei din Florența, acesta a ajuns la câțiva kilometri distanță de domiciliu, însă a fost oprit la timp de oamenii legii.

Polițiștii i-au cerut individului să explice care este motivul pentru care a încălcat carantina obligatorie, iar acesta le-a spus epuizat: „Am fugit pentru că m-am săturat de certurile cu soția și cu fiicele mele”.

Cotidianul Secolo d Italia nu a precizat data la care s-a întâmplat acest eveniment, însă știrea s-a viralizat în toată Europa.

Zilele trecute, un alt italian fugise de acasă nemaisuportând dorul de amantă

Agenții de la poliția locală nu au fost impresionați de argumentele oferite de bărbatul care a fugit de gura soției, așa că i-au aplicat o amendă, așa cum prevede legea.

Pentru încălcarea carantinei, în Italia poți să primești o amendă între 400 și 3.000 de euro, adică între 1.920 și 14.400 de lei.

Bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că preferă orice pedeapsă, de la carantinarea într-un alt loc și până la închisoare decât întoarcerea la familie.

Nu este prima situație de acest gen cu care autoritățile italiene s-au confruntat de când cu pandemia de coronavirus.

Recent, un alt italian a fost sancționat de polițiști, motivul invocat din cauza căruia a sfidat carantina fiind nevoia de a întreține raporturi intime cu amanta.

Oamenii legii nu se lasă impresionați de motivele familiale pe care le invocă cetățenii, chiar dacă în multe case trebuie să conviețuiască persoane care nu se au la suflet.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×