Motive de bucurie în familia Luizei Melencu. Sora adolescentei dispărute a născut după o sarcină cu probleme

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 10:58
Motive de bucurie în familia Luizei Melencu. Sora adolescentei dispărute a născut după o sarcină cu probleme
Bucurie în familia Melencu. Sora Luizei a adus pe lume un băiețel. Sursa foto: Facebook.com

Familia Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani răpită și ucisă în aprilie 2019 de Gheorghe Dincă, are din nou motive de bucurie după ce sora cea mare a fetei a născut un băiețel în urmă cu câteva zile. Tânăra și soțul ei Florin mai au un copil, tot un băiat.

Roxana, sora Luizei Melencu, a adus pe lume un băiețel

Timpul nu stă în loc, indiferent de problemele pe care le avem. Familia Melencu trece printre momente de groază de când Luiza a dispărut după ce a plecat să scoată bani de la un bancomat din Caracal, însă la circa 11 luni de la dispariția fetei le-a revenit zâmbetul de buze. Părinții adolescentei de 18 ani au devenit din nou bunici după ce fiica lor cea mare a născut.

Roxana, sora mai mare a Luizei Melencu, a adus pe lume un băiețel sănătos, dar sarcina sa nu a fost din păcate, lipsită de probleme. Tânăra mămică a fost nevoită să se interneze în spital la jumătatea lunii ianuarie unde a stat câteva zile sub observație pentru că nu se simțea bine. În cele din urmă femeia a născut, ea și soțul ei Florin mai având acasă un băiat, relatează bzc.ro.

Monica Melencu speră că fiica sa Luiza este în viață

A trecut aproximativ un an de când Luiza Melencu a dispărut fără urmă și nimeni nu mai știe nimic de ea, în ciuda faptului că monstrul din Caracal Gheorghe Dincă a mărturisit că a răpit-o pe adolescenta de 18 ani, dar și pe Alexandra Măceșanu, o altă fată de 15 ani. Monica Melencu nu crede în probele adunate de anchetatori și speră în continuare că fiica este vie.

Femeia îndurerată și-a strigat durerea pe o rețea de socializare refuzând să creadă și la ora actuală că fiica este moartă. Monica Melencu a citit o parte din dosarul fiicei sale, dar susține că mecanicul din Caracal a spus multe minciuni și cel mai probabil, fetița sa a fost traficată.

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu pe o pagină de socializare.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu despre Gheorghe Dincă: ”Are mai multe victime”

Avocatul Tonel Pop este de părere că mecanicul Gheorghe Dincă a făcut mai multe victime până la această vârstă. Apărătorul familiei Melencu mai susține că inculpatul a aprovizionat de-a lungul anilor bordelurile din zona orașului Caracal.

„Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zonă. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiori toți ia și tu pe astea și gata. 

Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentări de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere” , a declarat avocatul Tonel Pop, potrivit romaniatv.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×