Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe internet: „Pentru mine o să fii mereu fetița mea!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 13:07
Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe internet: „Pentru mine o să fii mereu fetița mea!”
Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe internet. Sursa foto: kanald.ro

Mama Luizei Melencu a postat un mesaj sfâșietor, la 10 uni de la dispariția fetiței sale. Femeia este sigură că fiica ei este în viață și o așteaptă să se întoarcă din nou acasă, să intre pe poarta casei sale și să-și îmbrățișeze mama care acum trăiește un coșmar.

Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe internet

Monica Melencu și-a strigat durerea pe Internet, printr-un mesaj înduioșător, iar prietenii săi virtuali s-au întristat alături de ea. Femeia speră în continuare într-o minune și refuză să creadă că fiica ei este moartă.

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu

Între timp, Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost trimis în judecată. Magistrații vor analiza toate probele strânse în dosar și vor lua o decizie în ceea ce privește pedeapsa criminalului. Până atunci însă mai este mult.

Gheorghe Dincă le-a mărturisit procurorilor că le-a ucis pe cele două fete. Mai mult, la reconstituire le-a arătat cum a cărat corpurile fetelor în spatele curții, acolo unde le-a incendiat trupurile.

Lovitură de teatru însă. Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația și spune acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ci a avut doi complici, care au luat-o pe fata de 18 de ani din casa sa și au traficat-o. Presa a găsit-o pe una dintre complice. Femeia a spus jurnaliștilor că nici nu îl cunoaște pe Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două), omor calificat (două) și profanare de cadavre (două).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×