Moțiunea de cenzură rămâne fără susținere! Remus Borza și alți 15 parlamentari trec de partea Vioricăi Dăncilă

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 16:16
Moțiunea de cenzură rămâne fără susținere! Remus Borza și alți 15 parlamentari trec de partea Vioricăi Dăncilă GALERIE FOTO
Remus Borza spune că moțiunea rămâne fără susținere. Sursa foto - facebook

Moțiunea de cenzură rămâne fără susținere! Cel puțin, lucrul acesta lasă să se înțeleagă deputatul Remus Borza. Plecat din ALDE, anunță chiar în preziua moțiunii că 15 parlamentari, mulți dintre ei care au semnat moțiunea, i se alătură în proiectul de relansare a partidului Forța Națională și o vor susține pe Viorica Dăncilă. „Mă știți. Sunt un om al acțiunii, al soluțiilor, al construcției. Haosul politic al ultimei perioade, amatorismul incalificabil al opoziției și oportunismul sistemic al clasei politice m-au convins că proiectul pe care l-am pornit la începutul acestui an este exact soluția de care e nevoie în aceste zile. Așa că, dragii mei, Forța Națională se relansează în aceste zile, într-un moment de cotitură pentru România și pentru stabilitatea țării. 

Moțiunea de cenzură rămâne fără susținere!

Ne vom relansa ca forță parlamentară, având alături de noi deputați și senatori dintre cei care nu se mai regăsesc în construcțiile politice actuale, parlamentari care nu vor să mai tolereze blocarea țării din interesele unor lideri de partide care îi tratează ca pe oi la vot. Am avut discuții în ultimele săptămâni cu mai mulți parlamentari care nu acceptă ca România să rămână neguvernată din pură ambiție electorală.

Din capul locului, cel puțin 15 parlamentari ni se vor alătura chiar de săptămâna viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc ca Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020, iar noi, cei din Forța Națională, vrem să contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opoziție din Parlament ar supune țara prin amatorismul și cinismul de care dau dovadă”, a scris Remus Borza pe Facebook.

Moțiunea de cenzură rămâne fără susținere! Remus Borza
Remus Borza lansează Forța Națională. Sursa foto – facebook

Remus Borza și alți 15 parlamentari trec de partea Vioricăi Dăncilă

„După căderea moțiunii de cenzură, Forța Națională dorește să acorde toată expertiza sa actului de guvernare, să participe la alegerile locale și parlamentare de anul viitor cu o echipă de oameni profesioniști, pentru care interesul țării primează. Așa cum am spus și la lansarea Forței Naționale, construim un partid centrat pe rezolvarea problemelor țării, care urmărește o schimbare în bine autentică, vizibilă. Ne dorim să fim un partid al oamenilor, nu al doctrinelor, nu al luptei oarbe după putere. Vom fi un partid care va pune românii în fruntea priorităților”, a continuat Borza

Trebuie specificat că deputatul are și un P.S. la postare, susținând că între cei 15 parlamentari sunt „și mulți semnatari ai moțiunii dezamăgiți de toți cei care au organizat această tentativă”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×