Monica Tatoiu, pensie imensă de la statul român: ”Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”

în Stiri mondene
07/03/2020, 15:17
Monica Tatoiu, pensie imensă de la statul român: ”Mi-am plătit mereu taxele și impozitele”
Monica Tatoiu primește de la statul român o pensie generoasă. Sursa foto: Facebook.com

Monica Tatoiu este o femeie de afaceri sinceră și deschisă în ceea ce privește situația sa financiară, iar de curând a mărturisit care este pensia pe care o încasează din anul 2008 de la statul român. Fosta directoare al unei renumite companii cosmetice are o pensie generoasă pe care o cheltuie pe excursii și vacanțe în locuri exotice din străinătate.

Ce pensie primește femeia de afaceri Monica Tatoiu de la statul român

Monica Tatoiu (63 de ani) a dus întotdeauna o viață liniștită și fără grija zilei de mâine, iar de când a ieșit la pensie se bucură de libertate și călătorește foarte mult. Renumita femeie de afaceri a mărturisit că de-a lungul carierei sale a avut mereu contract de muncă și nu a acceptat să fie plătită la negru, motiv pentru care acum primește o sumă colosală de la statul român.

Fosta directoare a unei companii celebre de cosmetice din țara noastră a pus capăt unei cariere lungi și fructuoase pentru care are primește lunar o pensie uriașă care se ridică la valoarea de 12.000 de lei. Monica Tatoiu a declarat că nu este vorba de o pensie specială, ci primește acești bani pentru că a plătit mereu taxele și impozitele către statul român.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit recent femeia de afaceri în cadrul unei emisiuni TV.

Motivul pentru care Monica Tatoiu primește o pensie uriașă

Nu de mult Monica Tatoiu a mărturisit pe una dintre paginile sale de socializare că în momentul în care a primit postul de director al companiei de cosmetice primea un salariu de 600 de dolari, dar spre final ajunsese să aibă pe cartea de muncă nici mai mult, nici mai puțin decât suma de 10.000 de euro.

„Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu. Fosta profesoară de matematică nu a dus lipsă de bani nici în copilărie pentru că tatăl ei care era un medic chirug de excepție aducea în fiecare lună un salariu de 85.000 de lei.

„Mama a fost fată de deţinut politic, tata sârb. Pâna la 16 ani a fost cumplit, dar tatăl meu, fiu de ţăran, a depăşit asta, era cel mai mare cardiolog. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini, ne-a dat educaţie”, declara în trecut femeia de afaceri, relatează cancan.ro.

Monica Tatoiu a avut parte de o educație exemplară, a luat lecții de pian și de balet, dar a ales să fie profesoară și mai târziu femeie de afaceri cu un succes răsunător în lumea cosmeticelor.

„Am făcut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toţi pacienţii lui. Mi-a dat mistria, restul l-am făcut singură, prin muncă. Nu am avut niciodată probleme cu banii”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×