Monica Tatoiu a trăit o idilă cu Florin Călinescu! Dezvăluirile neașteptate făcute de vedeta TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/07/2019, 14:01
Monica Tatoiu a trăit o idilă cu Florin Călinescu! Dezvăluirile neașteptate făcute de vedeta TV
Florin Călinescu și Monica Tatoiu au trăit o poveste de dragoste în tinerețe. Sursa foto: libertatea.ro

Familistă și mai mereu enigmatică atunci când vine vorba de viața sa amoroasă, Monica Tatoiu trăiește împreună cu soțul său o frumoasă poveste de dragoste ce durează de mai bine de 30 de ani. Cu toate acestea, Victor nu a fost singura persoană pentru care fosta femeie de afaceri a nutrit sentimente puternice de-a lungul timpului. Ba mai mult decât atât, aceasta a avut o scurtă idilă cu unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune, devenit între timp președinte de partid.

Monica Tatoiu s-a iubit cu Florin Călinescu. Dezvăluirile fostului jurat de la Românii au Talent

Este vorba despre nimeni-altul decât Florin Călinescu, iar povestea datează din copilărie, pe când cei doi erau colegi de școală primară. Interesant este că Monica Tatoiu și fostul jurat al emisiunii Românii au Talent, devenit între timp liderul Partidului Verde, nu au împărțit doar banca, ci și unele sentimente, după cum dezvăluia îndrăgitul actor în urmă cu ceva timp.

Eram copii, în primele clase şcolare şi se chema Monica Rodivoevici. Cred că cea mai curioasă, plăcută şi bizară amintire este că şi la copii se poate isca un anume sentiment de iubire. Cred că eram îndrăgostit. O să vă vină să râdeţi, dar cred că ne scriam bileţele de iubire. Da. Ce înţelegeam noi prin dragoste: îţi dau două caramele dacă ridici fustiţa şi dacă mă laşi să te pup îți dau jumate de sandvich. Chestii de genul ăsta. Tot timpul e pedantă, exactă, persuasivă, energică. Întrebaţi-l pe soţul sau foştii ei soţi, pe copilul ei, angajaţii, şoferul, întrebaţi coaforul, pe toată lumea. Este cea mai energetică persoană pe care am cunoscut-o”, spunea Florin Călinescu.

Monica Tatoiu este cunoscută datorită aparițiilor sale în emisiuni televizate. Sursa foto: romaniatv.net
Monica Tatoiu este cunoscută datorită aparițiilor sale în emisiuni televizate. Sursa foto: romaniatv.net

Reacția Monicăi Tatoiu despre idila cu Florin Călinescu: „Eram foarte apropiați”

La rândul său, Monica Tatoiu a comentat zvonurile potrivit cărora între ea și Florin Călinescu ar fi existat mai mult decât o simplă prietenie. Fosta femeie de afaceri, cunoscută publicului larg datorită aparițiilor sale în emisiuni televizate neagă vehement existența unei eventuale idile, însă are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său coleg de școală.

Părinții noștri erau buni prieteni, la fel cum am fost și noi. Nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, iar presa poate să scrie orice. M-am obișnuit. Eu cu Florin eram foarte apropiați ca prieteni și ulterior m-am împrietenit și cu regretata lui soție, Ana. Am fost cu Florin în aceeași clasă la un liceu din Timișoara și pot spune că este un om extraordinar. Eram niște copii și ulterior adolescenți foarte nebunatici. O generație foarte frumoasă”, a declarat Monica Tatoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×