Monica Pop, dezvăluiri despre vitamina care crește imunitatea: ”Trebuie să o ia orice om”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 11:19
Monica Pop, dezvăluiri despre vitamina care crește imunitatea: ”Trebuie să o ia orice om”
Monica Pop, dezvăluiri despre vitamina care crește imunitatea: ”Trebuie să o ia orice om”. Sursa foto: Facebook.com

Medicul oftalmolog Monica Pop a vorbit despre vitaminele care reușesc să crească imunitatea organismului, mai ales perioada aceasta. Renumitul doctor susține că vitamina D3 este cel mai importantă și trebuie luată toată viața.

Monica Pop ne spune cum să ne menținem imunitatea ridicată

Cunoscutul medic oftalmolog este de părere că românii sunt persoane care au o viață foarte grea, de aici și motivul pentru care imunitatea lor este scăzută. Monica Pop susține că vitamina D3 este cea mai importantă pentru organism și trebuie luată indiferent de vârstă.

Vitamina D3 nu este recomandată doar celor mici, așadar și adulții o pot lua pentru a avea un sistem imunitar mai bun. Totodată, renumitul doctor a subliniat faptul că aceasta trebuia luată toată viața, nu doar în anumite perioade.

„Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a declarat Monica Pop, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Cât de importantă este vitamina D3 pentru organismul uman

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere”, a completat medicul oftalmolog, potrivit sursei menționate mai devreme.

Și alte cadre medicale sunt de aceeași părere cu Monica Pop susținând că „vitamina Soarelui”, așa cum este supranumită, este necesară organismului pentru că aduce numeroase beneficii.

„Aceste câteva săptămâni, cu siguranță nu au schimbat nimic major în starea imunității copiilor. Deficit de vitamina D poate apărea numai după ce este o perioadă foarte lungă de stat în casă fără expunere de niciun fel la soare și în cazul unor diete foarte carențat.

Cadrul legal nu exclude câteva minute de ieșit din casă în jurul locuinței. Cred că nu există acest risc ca cei mici sa fi dezvoltat deficit de vitamina D”, a explicat Mihai Craiu situația în care copiii nu au mai ieșit din case de teama virusului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×