Monica Pop, anunț despre starea lui Mihai Constantinescu: ”Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 15:11
Monica Pop, anunț despre starea lui Mihai Constantinescu: ”Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură”
Monica Pop face dezvăluiri despre starea artistului Mihai Constantinescu Sursa foto: facebook.com

Medicul Monica Pop a vorbit despre starea în care se află cântărețul Mihai Constantinescu internat în continuare la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Artistul se află în stare critică încă de când a fost internat în dimineața zilei de 13 mai. 

Monica Pop a rupt tăcerea în cazul lui Mihai Constantinescu

Unul dintre cei mai cunoscuți oftalmologi din România Monica Pop s-a supărat când media a scris că Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate. Medicul a scris pe contul personal de socializare un mesaj despre starea artistului după ce a suferit în dimineața zilei de 13 mai un stop cardio-respirator. 

Monica Pop a rupt tăcerea legat de starea în care se află prietenul ei drag, Mihai Constantinescu. „Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Terminați cu știrile nesimțite despre deconectarea de la aparate a lui Mihai Constantinescu, mare artist și drag prieten! Aceste lucruri nu au legatură cu realitatea!”, a scris medicul oftalmolog pe Facebook.

Medicul a mai spus că Simona Secrier, soția artistului nu ar fi niciodată de acord cu deconectarea de la aparate. „Pe lângă faptul că Simona, draga, sensibila și iubitoarea lui soție nu ar fi fost niciodată de acord, legea nu permite așa ceva în niciun caz. Nici deconectarea, nici eutanasia. Acestea sunt echivalate cu crima!”, a  mai scris Monica Pop.

Au trecut peste 50 de zile de când artistul a suferit un stop cardio-respirator
Mihai Constantinescu se află în continuare în stare critică la Spitalul Floreasca
Sursa foto: facebook.com

Monica Pop spune că medicii trebuie să țină oamenii în viață

„Medicii au menirea de a da viață și sănătate, nu de a o lua cu bună știință! Cum să condamne un medic un pacient la moarte sigură?! Ca să nu uităm că, dacă există o șansa cât de mică, trebuie făcut totul pentru a o valorifica! Am văzut nenumărate cazuri de reușită! Și de eșec! Dar, de ce să nu sperăm și să descurajăm mereu cu răutate și știri catastrofale?! Cei care publicați așa ceva, nu aveți nici suflet, nici Dumnezeu! Nici rude dragi care ar putea fi și ei cândva într-o grea situație medicală?! Ați vrea să se scrie la fel?”, a încheiat Monica Pop, potrivit cancan.ro.

Soția artistului și prietenii apropiați se roagă în continuare la o minune. Deși situația lui Mihai Constantinescu este critică, Simona Secrier a declarat că nu se poate vorbi de o schimbare. „Nu e o schimbare, din păcate. Nu pot vorbi acum”, a declarat soția artistului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×