Anunțul disperat al fostei soții a lui Mihai Constantinescu, la 50 de zile de la internarea acestuia: „Vă rog din toată inima mea”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/07/2019, 09:41
Anunțul disperat al fostei soții a lui Mihai Constantinescu, la 50 de zile de la internarea acestuia: „Vă rog din toată inima mea”
Mihaela Constantinescu îi roagă pe români să se roage pentru Mihai Constantinescu. Sursa foto: Click.ro

După ce actuala soție a artistului Mihai Constantinescu a făcut un apel la toți cei care îl iubesc să se roage pentru vindecarea acestuia, a venit și rândul fostei soții. Fosta parteneră, Mihaela, se roagă neîncetat pentru viața cântărețului care a lansat o serie de șlagăre care se ascultă și astăzi la petrecerile din România.

Mihai Constantinescu, 50 de zile de agonie

Mihaela a scris pe pagina sa de socializare că Mihai are nevoie acum doar de încurajări și de multe rugăciuni din partea tuturor. Artistul este în a 50-a zi de internare și este în comă indusă. Cântărețul a suferit un stop cardiorespirator pe 13 mai 2019, la o săptămână după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral, conform presei mondene.

Simona Secrier a vorbit recent despre starea de sănătate a acestuia, care s-a agravat destul de mult în ultima perioadă și a declarat că numai o minune îl mai poate salva pe Mihai, însă speranța moare ultima. Alături de marele muzician în vârstă de 73 de ani este și Adrian Daminescu, coleg de breaslă cu acesta.

Mihaela Constantinescu este la curent cu tot ce se întâmplă cu fostul ei soț. Sursa foto: click.ro

Fosta soție a cântărețului: „Vă rog din toată inima: rugați-vă pentru el!”

Daminescu a spus recent într-o emisiune de televiziune că este nevoie de rugăciuni comune pentru ca minunea salvării prietenului său să se producă, lucru la care a îndemnat și Mihaela Constantinescu, fosta soție: „Dragii mei prieteni… Mihai are nevoie de iubirea voastră manifestată prin gânduri bune și rugăciuni. Vă rog din toată inima mea… rugați-vă pentru el. Vă mulțumesc! Să fiți binecuvântați”, a scris Mihaela.

„Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Daminescu la TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×