Monica Pîrvulescu, o cântăreaţa de muzică populară, cere ajutor! Şi-a rupt coloana într-un accident de maşină

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
28/09/2019, 16:47
Monica Pîrvulescu, o cântăreaţa de muzică populară, cere ajutor! Şi-a rupt coloana într-un accident de maşină
Monica Pîrvulescu a suferit un accident rutier în Grecia. Sursa foto: trilulilu.ro/ Facebook Bogdan Pîrvulescu

Cântăreața de muzică populară Monica Pîrvulescu a suferit un grav accident rutier în Grecia. Interpreta de muzică folclorică se afla în vacanță alături de soțul ei. Artista s-a ales cu coloana fracturată și primește în aceste momente îngrijiri medicale. Anunțul despre accident a fost făcut chiar de soțul ei, Bogdan.

Cântăreața Monica Pîrvulescu a suferit un accident grav în Grecia

Bogdan i-a rugat pe toți cei care pot să îi ajute să o facă, asta deoarece asigurarea medicală nu acoperă toate cheltuielile. Femeia urmează să fie operată, conform declarațiilor făcute de bărbat. Monica este mamă a trei copilași, iar aceștia nu au aflat încă ce i s-a întâmplat femeii. Cuplul are nevoie de un ajutor financiar și pentru transportarea femeii în condiții optime pentru a ajunge în țară, unde vreme de câteva luni va urma un tratament prescris pentru coloana vertebrală.

Din mesajul postat de Bogdan se poate citi disperarea prin care trec cei doi soți. Mesajul soțului cântăreței a primit zeci de încurajări, iar mulți oameni s-au decis deja să contribuie din puținul lor pentru a-i ajuta să depășească bine această perioadă nefericită care s-a abătut în viața lor.

monica pîrvulescu
Cântăreața urmează să fie operată la coloana vertebrală. Sursa foto: Facebook Bogdan Pîrvulescu

Soțul artistei, apel la generozitatea românilor

„Monica a avut un accident și are coloana facturată, suntem în spital, iar asigurarea nu acoperă costurile operației și a spitalizării, iar copiii sunt în ţară și încă nu au aflat de acest necaz. Ne aşteaptă o perioadă foarte grea (transportul în ţară cu o maşină în care să poata sta cât mai comod și o perioadă de câteva luni de recuperare), după care sperăm să se facă bine. Va rugăm din inimă să ne ajutați cum puteți și cu ce puteți cei care ne cunoașteți și voi care puteți. Avem mare nevoie”, a scris Bogdan Pîrvulescu pe Facebook.

Cei doi soți au împreună trei copilași, un băiat și două fete. Roberto are 15 ani, iar celelalte două fetițe, Irina și Eva, 12, respectiv 9 ani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×