Monica, mama Luizei Melencu, de urgență la spital: „A început să îi curgă sânge și nu se mai oprea”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 08:23
Monica, mama Luizei Melencu, de urgență la spital: „A început să îi curgă sânge și nu se mai oprea”
Mama Luizei Melencu, la spital de Crăciun. Sursa foto: capturi TV: TVR 1 și Antena 3

Monica, mama Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în vară la Caracal, a avut parte de sărbători apăsătoare. Crăciunul a fost extrem de dureros pentru femeia care de mai bine de 8 luni își caută cu disperare fiica.

Mama Luizei Melencu a avut un Crăciun trist

Bunicul Luizei, tatăl Monicăi, a fost alături de femeie de Crăciun. Aceasta s-a consumat foarte tare, iar primul Crăciun fără fata ei și-a pus amprenta asupra stării fizice a mamei Luizei.

„A fost o perioadă grea. Monica a suferit mult. Astăzi (sâmbătă, n.r.) am văzut că era foarte palidă şi pe seară din senin a început să-i curgă sânge din nas care nu se mai oprea”, a declarat bunicul Luizei Melencu pentru adevărul.ro.

„Sunt disperat când văd că se prăbușește”

„Sunt disperat când văd că se prăbuşeşte, că nu mai are forţă. Ne-am speriat şi am sunat la 112″, a mai adăugat bărbatul.

Monica Melencu a fost chemată de autorități mâine, pe 30 decembrie, pentru a aflat noi informații despre dosarul dispariției acesteia, conform propriilor declarații ale femeii.

„M-au chemat pe 30 decembrie. Mă voi duce să studiez ultima parte. Vreau să văd totul cu ochii mei. Indiferent ce-mi spun acum anchetatorii, eu nu mai cred nimic. Simt, copilul meu trăieşte, dar nu-l caută nimeni. 2020 îmi va aduce copilul acasă. Veţi vedea”, a declarat Monica Melencu.

Între timp, în legătură cu cealaltă fată dispărută, Alexandra Măceșanu, Poliția a decis să nu o mai caute din moment ce există un certificat de deces emis pe numele ei.

Numele Alexandrei a fost scos de pe site-ul Poliției Române, unde apărea la secțiunea „Dispăruți”.

Dacă în cazul Alexandrei există niște probe ADN recoltate din rămășițele de dinți găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă, în cazul Luizei există un mister total.

În afară de declarațiile făcute de Gheorghe Dincă, cu care și-a asumat ambele crime, nu există nicio probă cu privire la Luiza.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×