Monica Iagăr este însărcinată la 46 de ani. Fosta soție a lui Cosmin Cernat, pentru a treia oară mamă

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/07/2019, 11:42
Monica Iagăr este însărcinată la 46 de ani. Fosta soție a lui Cosmin Cernat, pentru a treia oară mamă
Monica Iagăr, însărcinată la vârsta de 46 de ani. Sursa foto: Cancan.ro

Monica Iagăr este însărcinată din nou, la vârsta de 46 de ani. Fosta campioană la atletism, căsătorită în trecut cu prezentatorul Exatlon Cosmin Cernat, are o relație frumoasă alături de campionul la judo Cristi Neacșu. Sportiva este în luna a 8-a și a ascuns până acum sarcina, scrie ziarul Click.

Monica Iagăr va deveni mamă la vârsta de 46 de ani

Monica și Cristi au devenit un cuplu serios în urmă cu patru ani, moment din care și-au făcut serioase planuri de viitor împreună. Povestea lor a evoluat atât de mult încât acum vor deveni părinți. Fosta campioană la săritura în înălțime are două fete frumoase din căsnicia cu Cosmin Cernat pe Ayana, de 16 ani, și pe Maya, în vârstă de 10 ani.

Într-un interviu recent, fosta nevastă a comentatorului sportiv de la Kanal D a declarat că își dorește cu ardoare un copil și s-a chinuit mai bine de doi ani să rămână însărcinată fără să aibă probleme, având în vedere vârsta ei înaintată. Monica spunea că vârsta în acest caz este cea mai mică problemă și era extrem de entuziasmată să vorbească despre cât de frumos este să fii mamă la 20, 3o sau chiar și când ajung la 46 de ani.

Sportiva, alături de actualul ei partener. Sursa foto: viva.ro

De doi ani de zile face eforturi să devină mamă

„Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat.

Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine. O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes”, declara recent Monica Iagăr în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×