Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink! Fosta lui Irinel Columbeanu ar mai vrea un copil

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 09:41
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink! Fosta lui Irinel Columbeanu ar mai vrea un copil
Monica Gabor s-a căsătorit cu Mister Pink. Sursa foto: Instagram

Monica Gabor s-a căsătorit cu iubitul ei chinez, Mr. Pink, și totul s-a produs în mare secret. Persoana care a dat vestea despre căsătoria celor doi este tatăl Monicăi Gabor, Emil.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au căsătorit

Monica e stabilită de ceva vreme în Statele Unite, acolo unde și-a găsit fericirea alături de un afacerist chinez, care a lansat mai multe tipuri de energizante pe piața internațională.

Vestea că Monica nu mai e burlăciță a dat-o chiar tatăl fostei lui Irinel Columbeanu. Acesta a confirmat pentru ciao.ro că ea și Mister Pink sunt de ceva timp soț și soție.

Tatăl Monicăi Gabor spune că fiica lui nu este însărcinată din nou, așa cum a zvonit presa

„Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum”, a declarat Emil Gabor.

„Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii”, a mai spus tatăl fostului manechin.

Emil este mândru de fetele sale, cu care o perioadă nu a vorbit. Acum se înțelege bine cu toate cele trei fiice, Alina, Ramona și Monica. După moartea mamei lor, surorile Gabor s-au apropiat și mai mult de tată, pe care îl ajută cu ce pot.

De altfel, Emil se înțelege atât de bine cu Monica și soțul ei încât vrea să plece la ei, în America.

„Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani”, a mai spus bărbatul pentru sursa precizată mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×