Monica Bârlădeanu, vacanță cu familia în Atena. Actrița din serialul VLAD i-a încântat pe fani. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
06/01/2020, 16:59
Monica Bârlădeanu, vacanță cu familia în Atena. Actrița din serialul VLAD i-a încântat pe fani. FOTO GALERIE FOTO
Monica Bârlădeanu, vacanță în Atena alături de familie. Sursa foto: Instagram.com

Monica Bârlădeanu, frumoasa actriță din serialul „Vlad” difuzat la Pro TV și-a petrecut vacanța de iarnă departe de România. Carla, așa cum este cunoscută datorită serialului și-a luat familia și a plecat pe tărâmuri ceva mai calde. 

Monica Bârlădeanu și-a petrecut vacanță de iarnă în Atena

Actrița și prezentatoarea TV Monica Bârlădeanu nu are iubit de ceva vreme, dar asta nu a împiedicat-o să stea singură în primele zile din noul an. Frumoasa actriță din serialul „Vlad” și-a luat cele mai dragi persoane din viața sa, familia, și a plecat în vacanță în Atena, capitala Greciei. VEZI FOTO

Frumoasa moldoveancă cunoscută în lumea cinematografică ca Monica Dean s-a fotografiat pe străzile din Atena în compania rudelor. Monica Bârlădeanu a purtat o ținută all black, și-a luat rucsacul în spate, șapca pe cap și ochelarii și a explorat orașul.

Actrița nu și-a uitat nici fanii și a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanță. „Am început 2020 departe de SM, dar alături de ce contează cel mai multe pentru mine: familia. O parte din ei sunt cu mine, aici. Vă îmbrățișăm și vă urăm un an binecuvântat tuturor!”, a scris frumoasa actriță pe contul de Instagram.

Monica Bârlădeanu despre serialul Vlad: ”Pot să fiu eu”

Monica Bârlădeanu interpretează rolul Carlei în producția „Vlad” difuzată la postul de televiziune Pro TV. Fosta prezentatoare a declarat că îi place foarte mult personajul pentru că o lasă să fie feminină și să poartă rochii sau decolteuri.

„Eu nu am jucat niciodată o femeie frumoasă. În sfârșit, pot să fiu eu… pot să port o rochie, un decolteu. Carla este mult mai exuberantă și mai generoasă cu expunerea.

M-am bucurat că nu mai trebuie să mă mai pocesc în vreun fel, cu șuvițe prost făcute sau cu păr creț sau cu niște rochii-sac”, a mărturisit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actrița este pasionată de rochii cu flori și ciocate

Frumoasa brunetă a vorbit la un eveniment destinat tendințelor toamnei despre stilul ei vestimentar și a spus că are foarte multe ciocate, rochii cu flori și sacorui supradimensionate în garderobă. Totodată, Monica Bârlădeanu a declarat că nu îi ia foarte mult timp să se pregătească, maxim 45 de minute fiind necesare.

„Nu mai petrec așa de mult timp, îmi știu corpul, știu ce îmi trebuie. Sunt mult mai disciplinată acum decât eram în anii trecuți când sufeream de o formă de bulimie vestimentară, cumpăram multe, dar purtam două din șapte cumpărate. 

Mai nou sunt absolut înnebunită după rochiile cu flori, după ciocate deși am în abundență în garderobă. Cred că acestea o să fie piesele pe care o să le port cel mai des toamna asta”, a povestit Monica Bârlădeanu, relatează verdict.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×