Momente de panică pentru Răzvan Botezatu, după ce fostul iubit a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este rezultatul testului făcut de fostul prezentator TV

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/04/2020, 15:39
Momente de panică pentru Răzvan Botezatu, după ce fostul iubit a fost diagnosticat cu coronavirus! Care este rezultatul testului făcut de fostul prezentator TV
Răzvan Botezatu s-a testat pentru coronavirus imediat ce a aflat că fostul iubit este infectat. Sursa foto: click.ro

Vestea că fostul iubit este infectat cu noul tip de coronavirus a căzut ca un fulger pentru fostul prezentator TV Răzvan Botezatu. Speriat de gândul că ar fi putut contracta la rândul său cumplita boală, acesta a mers imediat la medic pentru analizele necesare.

Răzvan Botezat și-a făcut testul pentru coronavirus, după ce fostul iubit a fost confirmat pozitiv

Iar temerile sunt perfect justificate, având în vedere că relația lor s-a încheiat recent. În plus, cei doi și-au spus „adio” în urma unei discuții lungi și lămuritoare, după cum a mărturisit fosta vedetă a Antenei Stars într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Fostul meu iubit, și ne-am despărțit de doar câteva zile, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Adică, am aflat în această dimineață că el este bolnav, iar noi ne-am văzut acum câteva zile, față în față, am stat de vorbă.

Nu știam că e bolnav, după ce ne-am văzut mi-am dat seama că nu este potrivit pentru mine și ne-am despărțit. Apoi am aflat că e pozitiv”, a scris Răzvan Botezatu pe contul personal de Facebook.

Rezultatul a venit câteva ore mai târziu. Fostul prezentator TV nu are coronavirus

Ulterior, acesta a revenit cu o nouă postare în care a ținut să le împărtășească fanilor mult așteptatul verdict. Din fericire, rezultatul este negativ, semn că fostul prezentator TV și bărbatul alături de care până nu demult a trăit o frumoasă poveste de dragoste nu au mai intrat în contact suficient de mult cât să-și pună în pericol sănătatea.

În plus, Răzvan Botezatu și-a impus ca următoarea perioadă să o petreacă în izolare la domiciliu, pentru că, potrivit spuselor sale, „nu este de joacă”. Și autoritățile germane au instituit o serie de restricții, în speranța că epidemia va putea fi stopată în cel mai scurt timp posibil.

Vorbim despre una dintre țările puternic afectate de răspândirea noului tip de coronavirus, bilanțul cazurilor de îmbolnăvire ajungând deja la 100.000. Totodată, gripa sezonieră a provocat nu mai puțin de 1.500 de decese, potrivit celor mai recente date oficiale. Cu toate acestea, fostul realizator TV este convins că situația nu a scăpat de sub control.

Lucrurile se întâmplă cu un anumit scop, iar acum, după atâtea emoții mi-am dat seama că trebuie să stau cuminte. Eu am primit rezultatul, sunt negativ, din fericire. Oricum, voi sta, timp de câteva zile, complet izolat, vreau să fiu sigur 100% că nu sunt bolnav și, apoi, dacă văd că nu am niciun fel de simptome, voi intra în contact cu alți oameni.

Dar, de când am aflat că fostul a fost declarat pozitiv, nu am mai ieșit din casă și mai am de stat, zic eu, măcat 10 zile… Ca să fiu sigur, nu este de joacă… Dar, cea ce mă face să fiu bucuros este că aici, în Germania, văd că lucrurile se mișcă relativ bine, chiar dacă sunt mulți infectați cu COVID-19.

Oricum, până nu trece epidemia, nu mă mai întâlnesc cu nimeni, cel puțin nu ”amoros, sau pentru a ne cunoaște. Avem suficient timp după. Oamenii de aici sunt chiar pregătiți, spitalele deja aplică protocoalele necesare pentru ca epidemia să fie ținută sub control.

Dar este o țară mare, de aceea sunt atât de multe cazuri. Oricum, nemții sunt mai disciplinați, altfel cred că situația era deja un dezastru total”, a dezvăluit Răzvan Botezatu în mesajul scris pe rețeaua de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×