Moment emoționant oferit de Marcel Pavel în noaptea de Înviere! Artistul a cântat „Hristos a Înviat” din balconul casei VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2020, 11:25
Moment emoționant oferit de Marcel Pavel în noaptea de Înviere! Artistul a cântat „Hristos a Înviat” din balconul casei VIDEO
Marcel Pavel a oferit un moment emoționant în noaptea de Înviere. Sursa foto: Captură Youtube

Chiar dacă epidemia provocată de noul coronavirus l-a împiedicat să meargă la biserică pentru a lua parte la tradiționala slujbă din noaptea de Înviere, Marcel Pavel a ținut să marcheze cel mai important eveniment al creștinității printr-un moment extrem de emoționat.

Izolat la domiciliu ca fiecare dintre noi, îndrăgitul artist a ieșit la balcon pentru a cânta „Hristos a Înviat”, demonstrând faptul că în vremuri de restriște credința oamenilor devine din ce în ce mai puternică.

Marcel Pavel, moment emoționant oferit de la balconul casei sale

Ulterior, filmarea a fost postată pe rețelele de socializare și s-a bucurat de aprecierea tuturor prietenilor și admiratorilor, care l-au răsplătit imediat cu nenumărate like-uri.

Totodată, solistul de muzică ușoară a primit sute de mesaje cu urări din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, aceștia dând asigurări că i-au urmat exemplul în noaptea de Înviere.

Marcel Pavel, dezvăluiri din perioada copilăriei

În momentele de cumpănă, singurul refugiu a fost biserica. Când credeam că șansele mele nu mai există…eu fac și acum acest lucru. Sună prea pompos, la noi în țară totul este așa…Mă rog pentru familie, am avut niște momente de cumpănă cu mama mea, a fost operată și am emoții de fiecare dată.

Ea atunci când mă vede pe mine, ăi trece cam totul, sunt un fel de medicament pentru ea, iar ea este îngerul meu păzitor. Noi am fost crescuți în acest spirit. Atunci când venea Paștele, la noi în familie se obișnuia pe vremuri să avem haine noi.

Când nu aveam, că se întâmpla cam des să nu avem…maică-mea făcea în așa fel încât să avem. Dormeam toți în aceeași cameră, dormeam cu fratele cel mare și mă înveleam cu cel mijlociu. Din aceste neajunsuri am învățat foarte multe, nu am avut niciodată trufia celebrității, poate am greșit fără să vreau.

Mama făcea eforturi foarte mari. Eu când aveam 14 ani și vedeam filme la o mătușă și ne zicea să ne ducem acasă. Am avut o copilărie săracă, dar atât de frumoasă”, a povestit Marcel Pavel într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×