Moise Guran ar putea să coordoneze campania Alianței USR-Plus în 2020. Reacția jurnalistului

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 13:35
Moise Guran ar putea să coordoneze campania Alianței USR-Plus în 2020. Reacția jurnalistului
Moise Guran ar putea să coordoneze campania Alianței USR-Plus în 2020 *foto: facebook Moise Guran

Reputatul jurnalist Moise Guran ar putea să fie în 2020 noul coordonator al campaniei celor de la Alianța USR – Plus, în cadrul alegerilor pentru locale și parlamentare. Informația a fost oferită de Libertatea, care citează surse politice.

Moise Guran este jurnalistul care a moderat singura dezbatere electorală din turul 1 al alegerilor prezidențiale, între Dan Barna, Kelemen Hunor și Theodor Paleologu.

Moise Guran, coordonatorul campaniilor Alianței USR-Plus în 2020

De asemenea, realizatorul Europa Fm a fost prezent și la dezbaterea pe care Iohannis a purtat-o cu jurnaliștii, înainte de turul 2 al alegerilor, fiind unul dintre puținii care i-au pus președintelui întrebări ceva mai incomode.

Prima reacție a lui Moise Guran rămâne lasă însă totul învăluit în mister: „Confirm că am fost invitat la o discuție”, a spus realizatorul Europa FM, pentru G4media.ro.

Moise Guran nu este primul import din presă pe care Alianța USR Plus îl face în perioada aceasta electorală. Astfel, tot de la Europa FM a venit și coordonatorul campaniei lui Dan Barna. Este vorba despre jurnalistul Teodor Tița, cel care a părăsit postul radio pentru a putea intra în echipa lui Barna la prezidențiale.

De asemenea, Plus l-a acontat pe Dan Marinescu, fostul redactor-șef de la Adevărul, în funcția de purtător de cuvânt al partidului. Totodată, din partidul lui Dacian Cioloș mai face parte și fostul purtător de cuvânt al guvernului tehnocrat, Liviu Iolu, cel care are la rândul său o experiență îndelungată în presă.

În cadrul unei conferințe de presă comune a Alianței, liderul USR Dan Barna a confirmat că au loc negocieri cu Moise Guran:

„Da, sunt discuții deschise atât cu domnul Moise Guran, dar și cu alți oameni. Când vom finaliza aceste discuții și vom avea o decizie vă vom anunța cu siguranță”, a spus președintele USR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×