Modificări de traseu RATB – STB cu ocazia Revelionului. Care sunt liniile suspendate

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 13:25
Modificări de traseu RATB – STB cu ocazia Revelionului. Care sunt liniile suspendate GALERIE FOTO

În noaptea de Revelion, Societatea de Transport Bucureşti va modifica câteva trasee ale liniilor sale, datorită evenimetelor ce au loc în Capitală cu ocazia marcării trecerii în noul an. Astfel RATB – STB a dat un comunicat în care a precizat ce linii își vor modifica traseul în noaptea de Revelion, astfel încât acestea să nu perturbe evenimentele, dar și pentru a asigura transportul în siguranță al bucureștenilor. Dacă unele linii au suferit modificări de traseu, altele au fost suspendate.

STB a anunțat că în noaptea de Revelion va suplimenta numărul autobuzelor care vor circula pe traseele de noapte. De asemenea metroul va circula și el pe toată durata nopții de Revelion, astfel ca bucureștenii să stea fără grijă, dacă aleg să sărbătorească trecerea dintre ani pe străzile Capitalei. STB a precizat însă că anumite linii vor suferi modificări ale traseului.

Modificări de traseu RATB – STB! De Revelion nu circulă autobuzele pe Bd. Unirii între Bd. I.C.Brătianu şi Bd. Libertăţii, pe Bd. Libertăţii între Cal. 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite

Măsurile vor fi puse în aplicare cu ajutorul agenților de la Brigada Rutieră în zilele de 31 și 1 ianuarie. „Cu ocazia desfăşurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Revelionului 2019, în Piaţa Constituţiei, în zilele de 31.12.2018, ora 13:00 şi 01.01.2019, ora 06:00 se restricţionează total traficul rutier pe Bd. Unirii între Bd. I.C.Brătianu şi Bd. Libertăţii, pe Bd. Libertăţii între Cal. 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite.”, se arată în comunicatul Societății de Transport Bucureşti.

De Revelion nu circulă autobuzele pe Bd. Unirii între Bd. I.C.Brătianu şi Bd. Libertăţii, pe Bd. Libertăţii între Cal. 13 Septembrie şi Bd. Naţiunile Unite

Liniiile care vor avea traseul modificat sunt următoarele:

„Linia 136 va funcţiona pe traseul de bază între „C.E.T. Vest Militari” şi intersecţia Cal. 13 Septembrie/Bd. Libertăţii, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Libertăţii, cu întoarcere în rondul Piaţa Regina Maria.

Linia 361 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Presei” şi intersecţia Cal. Victoriei/Splaiul Independenţei/Bd. Naţiunile Unite, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii. Celălalt sens nu se modifică.

Pe traseul modificat autobuzele vor opri pe Splaiul Independenţei şi Piaţa Unirii comun cu cele ale liniilor 104, 123, 124.

Linia 698 va funcţiona pe sensul spre „Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir”, pe traseul de bază între „Piaţa Victoriei” şi Podul Haşdeu, apoi pe un traseu modificat pe B.P. Haşdeu, Str. lzvor, Cal. 13 Septembrie, Bd. Libertăţii, Bd. Regina Maria, Str. Bibescu-Vodă, Bd. Dimitrie Cantemir, apoi traseul de bază. Celălalt sens nu se modifică. 

Linia de noapte N121 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Zeţarilor” şi intersecţia Cal. 13 Septembrie/Str. lzvor, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. lzvor, Str. Naţiunile Unite, Splaiul Independenţei, până la Piaţa Unirii.” se arată în comunicatul fostului RATB, actual STB.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×