Moarte violentă pentru DJ Sky. Cunoscutul muzicant a fost găsit mort într-o piscină plină de sânge

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Muzica
05/05/2019, 13:58
Moarte violentă pentru DJ Sky. Cunoscutul muzicant a fost găsit mort într-o piscină plină de sânge
Adam Neat era cunoscut publicului sub numele de DJ Sky

Tragedie în lumea muzicii. Unul dintre cei cunoscuți și apreciați DJ din toate timpurile a încetat din viață în această dimineață. Este vorba despre australianul Adam Neat. În vârstă de 42 de ani, acesta și-a câștigat popularitatea sub numele de DJ SKY.

DJ SKy și-a pierdut viața, în urma unui accident teribil

Cunoscut și îndrăgit de amatorii muzicii electronice, DJ Sky a murit, în urma unui tragic accident petrecut în Bali. Adam Neat, pe numele său real, se afla într-un resort de lux și a încercat să sară în ajutorul unei prietene care se dezechilibrase chiar pe marginea piscinei și era pe punctul de a aluneca.

Totul s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru cunoscutul DJ. Acesta s-a izbit într-o ușă de sticlă și a ajuns în interiorul piscinei. În urma căzăturii violente, și-a pierdut viața, autoritățile descoperindu-l ulterior, zăcând într-o baltă de sânge.

Adam Neat, cunoscut sub numele de DJ Sky, a încetat din viață. Avea 42 de ani
Adam Neat, cunoscut sub numele de DJ Sky, a încetat din viață. Avea 42 de ani

Mesajul postat pe pagina de Facebook a artistului

Anunțul a fost făcut chiar de familia celebrului DJ, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a acestuia. În respectiva postare, membrii familiei îndeamnă opinia publică să le respecte intimitatea, în aceste momente dificile.

Vă anunțăm cu regret că Adam Neat a fost implicat într-un accident fatal, încercând să ajute o prietenă în Bali. Totul s-a petrecut sâmbătă, 4 mai 2019. Rudele și prietenii săi sunt distruși de durere, însă vor trebui să meargă în Bali pentru a pune la punct toate detaliile. Vă transmitem rugămintea de a ne respecta intimitatea, în aceste momente cumplite, când încercăm cu toții să ne împăcăm cu pierderea suferită” , se arată în postarea publicată pe respectiva rețea de socializare.

Poliția indoneziană a demarat deja o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au condus la acest deznodământ tragic. Pentru moment, autoritățile au reușit să identifice persoana pe care DJ Sky a încercat să o salveze. Este vorba despre Zoia Lukiantceva, o angajată a respectivului resort turistic din Bali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×