Misterul a fost deslușit! Când a născut, de fapt, Simina de la Puterea dragostei. Video cu familia

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 15:25
Misterul a fost deslușit! Când a născut, de fapt, Simina de la Puterea dragostei. Video cu familia
Simina de la Puterea dragostei a născut pe 6 aprilie și nu pe 9, așa cum a aflat presa. Sursa foto: captură Kanal D

Simina de la Puterea dragostei a născut un băiețel pe care îl va boteza cu numele Dominic, însă data la care a aflat toată lumea că fosta concurentă din reality-show-ul de la Kanal D a devenit mamă nu este cea reală.

Simina de la Puterea dragostei a născut pe 6 aprilie

Simina a povestit că a vrut să ascundă data nașterii băiețelului ei pentru că știa că va fi agitație și toată lumea o va bombarda cu mesaje și întrebări. Motivul pentru care nu a vrut să vorbească este, așadar, acela de a-i proteja pe cei dragi, atât pe tatăl micuțului, Alex Zănoagă, cât și pe bebeluș.

„Nu am vrut să vină spre noi energiile negative ale celor care îmi vorbesc urât și mie și lui Alex. Așa că am preferat să țin ascuns”, a mărturisit Simina pe vlogul ei.

Data la care a născut este, deci, 6 aprilie, ora 8:15 dimineața. Acela e momentul în care concurenta a ieșit din travaliu și s-a transformat dintr-o femeie puternică într-o mamă puternică.

„Totul a decurs perfect. Am făcut cezariană, am avut doar anestezie epidurală, iar după ce medicul l-a scos pe Dominic, mi l-a adus și mi l-a pus lângă obrazul meu. S-a liniștit brusc, a fost un moment care mi s-a părut divin. Era atât de frumos, nu-mi venea să cred că eu am putut să fac copilul ăla așa de perfect”, a mai relatat Simina de la Puterea dragostei.

Alex Zănoagă nu a asistat la nașterea lui Dominic

Băiețelul a fost perfect sănătos la naștere și a primit nota 10 din partea doctorilor. Acesta a cântărit 3.820 de grame (adică aproape 4 kilograme) și a măsurat 54 de centimetri.

Alex nu a putut asista la nașterea băiețelului său, însă în momentul în care l-a luat în brațe a crezut că pică cerul pe el de fericire, căci nu a mai simt astfel de emoții în viața lui.

Dominic este sănătos, nu face gălăgie, nu plânge des, iar mămica lui este foarte mulțumită că până acum nu a întâmpinat probleme cu el.

Presa a aflat despre nașterea băiețelului 3 zile mai târziu, Simina reușind să țină bine ascuns secretul.

https://www.youtube.com/watch?v=_D1052LNmyo&t=5s

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×