Miss Baghdad, Tara Fares, a fost împușcată mortal de un motociclist!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Poze haioase
29/09/2018, 12:24
Miss Baghdad, Tara Fares, a fost împușcată mortal de un motociclist! GALERIE FOTO
Bloggerul de modă și frumusețe, Tara Fare, a fost ucisă cu bestialitate de un motociclist

Regina frumuseții, Tara Fares, a fost împușcată mortal în Baghdad. Bloggerul de frumusețe se afla în mașină cu un bărbat, acesta a fost reținut în urma decesului tinerei de 22 de ani, pentru mai multe detalii. Fosta Miss a fost împușcată de 3 ori consecutiv, de două ori în cap, de un necunoscut.

Bărbatul care a ucis-o s-a apropiat de mașina în care se afla. Ucigașul era pe o motocicletă, astfel i-a fost mai ușor să ajungă la tânără. Cu puțină vreme înainte să fie ucisă, Fares a postat poze care nu sunt  acceptate de conservativa societate islamică, așa a fost votată de una dintre cele mai influențe personalități din Irak.

 Miss Baghdad, Tara Fare, a fost ucisă

Tara Fares a fost încoronată regina frumuseții în anul 2014, în cadrul concursului Miss Irak. După ce a locuit multă vreme în Europa, aceasta s-a întors în Irak. Tânăra a lucra în diferite afaceri, avea o activitate foarte mare în mediul online și era blogger de modă și frumusețe.

Fotoshooting cu Miss Baghdad, înainte să fie ucisă
Fotoshooting cu Miss Baghdad, înainte să fie ucisă

Poliția încă investighează decesul său. Potrivit Kurdistan 24, a devenit una din cele 4 femei reprezentative ale titlului de frumusețe care a decedat în urma unor circumstanțe suspicioase. În urmă cu câteva zile, activista drepturilor femeilor, Soar al-Ali a fost de asemenea împușcată în mașină.

Miss Baghdad, ucisă cu bestialitate de un motociclist în timp cese afla într-o mașină în Irak
Miss Baghdad, ucisă cu bestialitate de un motociclist în timp cese afla într-o mașină în Irak

Regina frumuseții provenea dintr-o familie cu mai multe culturi. Tatăl său era din Irak, iar mama era orininară din Liban. A trăit o perioadă în Erbil, dar vizita ocazional Capitala. Cel care i-a preluat conturile de socializare ale tinerei a postat o poză alb-negru cu aceasta, împreună cu un mesaj emoționant. Din cauza unui incident laș, Tara Fare Chamoun, se află acum cu Dumnezeu. „Ne rugăm la Domnul să o accepte în iertarea sa și să aibă milă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×