Misha, anunț despre împăcarea cu Connect-R după ce a fost cu acesta în Zanzibar: „Eu tot divorțată sunt”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/10/2019, 16:17
Misha, anunț despre împăcarea cu Connect-R după ce a fost cu acesta în Zanzibar: „Eu tot divorțată sunt”
Misha a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț. Sursa foto: Instagram.com

Misha a pus capăt zvonurilor conform cărora s-ar fi împăcat cu fostul soț Connect-R. Cei doi au fost căsătoriți timp de 3 ani, dar au divorțat în mare secret în anul 2016. Se pare că cei doi artiști au reușit să se înțeleagă de dragul fetiței lor Maia, motiv pentru care au plecat ca o familie în vacanță.

Misha și Connect-R au fost împreună în vacanță în Zanzibar

Misha și Connect-R păreau un cuplu foarte sudat până au ales să divorțeze. Dacă la început totul a părut o glumă, iată că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Se întâmpla în urmă trei ani, dar despărțirea a ieșit la iveală abia anul trecut. Zvonurile conform cărora cei doi artiști s-ar fi împăcat au început să curgă imediat după vacanța petrecută ca o familie într-o locație exotică, Zanzibar. Misha a ținut să lămurească cum stau lucrurile și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostul soț.

Artista a mărturisit că a rămas într-o relație bună cu Connect-R, motiv pentru care au petrecut ultima vacanță împreună. Solista a rupt tăcerea și a lămurit cum stau lucrurile. Misha și Connect-R au mers în vacanță de dragul fetiței lor Maia (6 ani). „Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a declarat fosta soţie a lui Connect R pentru Click.

Cei doi artiști au împreună o fetiță
Misha și Connect-R au divorțat în mare secret în urmă cu trei ani. Sursa foto: profm.ro

Cum își împart timpul petrecut cu fetița cei doi artiști

Misha a declarat că petrece foarte mult timp alături de fiica ei în vârstă de 6 ani. La fel și fostul soț. În momentul în care cei doi artiști sunt ocupați apelează la mama cântăreței sau la o fostă bonă care le-a fost alături până acum trei ani.

„Mama înseamnă să renunți, bineînțeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieșirile în club, la tot felul de distracții de fetițe! Și să stai seara să-ți adormi copilul! Să-i spui povești ca să aibă vise frumoase! Să te poți trezi dimineața ca să-i faci pachet pentru grădiniță, să stai să-ți îngrijești îngerașul când e răcit sau are otită”, a scris Connect-R despre fosta sa soție Mihaela în urmă cu un an, conform VIVA. Artistul recunoștea la vremea respectivă că nu este un soț bun.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×