Mirela Vaida, unul dintre cei 24 de semifinaliști de la Eurovision România

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 15:50
Mirela Vaida, unul dintre cei 24 de semifinaliști de la Eurovision România
Vedeta s-a înscris pe ultima sută de metri la Eurovision România, cu piesa ”Underground”

Vedeta s-a înscris pe ultima sută de metri la Eurovision România, cu piesa ”Underground”. Melodia prezentatoarei de televiziune a fost selectată dintre cele 126 de piese participante. Miercuri, juriul de preselecție a anunțat cei 24 de semifinaliști ai Selecției Naționale Eurovision România 2018. De altfel, anul acesta s-au înscris în competiția muzicală un număr neașteptat de mare de piese.

Materialele au fost transmise în mediul online, iar compozitorii au avut la dispoziție o lună pentru înscriere. Dintre cele 126 de piese înscrise în concurs, doar 24 vor merge mai departe în cursa pentru Tel Aviv. ”Tocmai am aflat că am intrat în Selecția Națională Eurovision, lucru care m-a lăsat fără cuvinte, pentru că așa cum se întâmplă în viață, m-am înscris pe ultima sută de metri, cred că mai erau două ore până la final.

Mirela Vaida se numără printre cei 24 de semifinaliști de la Eurovision România

După am uitat că m-am înscris pentru că am fost prinsă cu atât de multe activități, încât nu mai știam exact data la care se va anunța preselecția. Dar azi am fost anunțată că am luat preselecția, ceea ce mi se pare woooow, o veste minunată pe sfârșit de an!

Mirela Vaida, unul dintre cei 24 de semifinaliști de la Eurovision România
Melodia prezentatoarei de televiziune a fost selectată dintre cele 126 de piese participante

Cred că lucrurile frumoase se fac în joacă sau se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin. În ultima perioadă de când nu mai am emisiune la TV, am experimentat niște lucruri foarte frumoase, cărora înainte nu le acordam timp și nici atenție.

Mirela Vaida, unul dintre cei 24 de semifinaliști de la Eurovision România
Mirela Vaida, alături de copiii săi

Am înlocuit șocul intrării din activitate în neactivitate cu muzica și scena, iar lucrurile au venit naturat. Mai întâi m-a sunat Horia Brenciu să fiu invitata lui specială în concertul aniversar de 25 de ani de carieră, ceea ce mi s-a părut impresionant să fiu singura lui invitată feminină în acest show”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×