Mirela Vaida, probleme grave de sănătate. „Nu este coronavirus”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/02/2020, 08:31
Mirela Vaida, probleme grave de sănătate. „Nu este coronavirus”
Mirela Vaida, probleme grave de sănătate

Mirela Vaida se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Îndrăgita prezentatoare TV a ţinut să îşi linişteasă fanii anunţându-i pe aceştia că nu suferă de coronavirus. Este bolnavă de o banală otită.

Mirela Vaida, probleme de sănătate. Prezentatoarea TV suferă de otită

Coronavirusul a băgat în sperieţi o întreagă planetă ucigând peste 2000 de oameni şi infectând alte 100.000 de persoane. Fiecare bolnav, indiferent de ce suferă, se gândeşte mai întâi la temuta boală. Şi Mirelei Vaida i-a trecut prin cap o astfel de idee, chiar dacă ea suferă de otită.

Astfel, vedeta TV a ţinută să îşi anunţe fanii că nu suferă de coronavirus chiar dacă nu prezintă niciun simtom al bolii. Nu tuşeşte, nu are temperatură, nu are dureri musculare.  Mirela Vaida suferă de otită. Vedeta a intrat astfel pe mâinile soacrei, care are rolul de a o pune pe aceasta pe picioare.

Soacra vedetei o tratează pe aceasta de otită

Soacra o tratează pe nora ei cu un leac băbesc şi pe care Mirela Vaida nu prea îl agrează.  Aceasta a ales un altfel de tratament pentru prezentatoare, un tratament băbesc de care vedeta nu este tocmai încânătată, dar speră să dea roade.

Tratamentul băbesc se face cu ţuică fiartă, cu usturoi în ureche, precum şi cu ceapă pusă pe gât. De asemenea, pe ureche se pune şi sare caldă, Totul trebuie acoperit cu o căciulă groasă.

Într-un final, vedeta a fost mulţumită chiar dacă a spus că miroase ca un fel de mâncare. De asemenea, Mirela Vaida s-a întrebat dacă nu cumva mama soţului ei a vrut să îşi bată joc de ea, cu toate mirodeniile pe care le-a pus pe ea.

Nu-i coronavirus! E otită… M-a bagat soacra-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gat, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub caciulă!!

Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul ăsta o da roade sau a vrut să râdă soacra-mea un pic de mine…?”, le-a spus Mirela Vaida fanilor săi de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×