Mirela Vaida nevoită să anuleze vacanța de ziua sa de naștere din cauza COVID-19: ”Nu am să o uit vreodată”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/03/2020, 12:29
Mirela Vaida nevoită să anuleze vacanța de ziua sa de naștere din cauza COVID-19: ”Nu am să o uit vreodată”
Mirela Vaida nevoită să anuleze vacanța de ziua sa de naștere din cauza COVID-19. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida se numără printre personalitățile care au fost nevoite să-și anuleze vacanțele din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 se pregătea pentru o escapadă amoroasă alături de soțul ei pentru a marca aniversarea zilei sale de naștere, dar s-a văzut nevoită să anuleze tot.

Prezentatoarea Acces Direct, vacanță anulată din cauza coronavirusului

Mirela Vaida a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani chiar în ziua în care șeful statului Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în țara noastră. Frumoasa prezentatoare TV se pregătea pentru o vacanță de lux alături de soțul ei, dar din păcate și-a anulat deplasarea la Londra din cauza coronavirusului.

Cântăreața de muzică de petrecere a declarat că partenerul ei de viață i-a pregătit o petrecere surpriză, cadou pentru ziua sa de naștere, dar din cauza pandemiei de coronavirus prezentatoarea Antena 1 a fost nevoită să rămână în țară.

„E clar că este o aniversare atipică şi nu am să o uit vreodată, şi asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anişori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta şi duminica liber”, a spus vedeta pentru libertatea.ro.

Mirela Vaida nu va uita niciodată acestă aniversare „antipică”

„Tocmai de aceea, soţul meu, ştiind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză şi a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult să le văd.

Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu şampanie, pentru că acolo poţi face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală. 

Bineînţeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei, a luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low cost, în cazul în care se anulează sau întârzie un zbor să nu fim afectaţi. 

Vedeta nu și-a dorit să stea în carantină, departe de copii

Şi după ce ne-am făcut noi toate aceste rezervări, inclusiv la un restaurant în care am mai fost şi unde voiam să petrecem seara după spectacole, ce credeţi că s-a întâmplat? Această epidemie de coronavirus. Am anulat tot”, a completat prezentatoarea Antena 1, potrivit sursei menționate.

Mirela Vaida era pregătită pentru această escapadă în doi, dar a mărturisit că nu ar fi putut sta departe de cei trei copii la întoarcere atunci când era obligată să stea în carantină.

„Riscam să ne întoarcem şi să intrăm în carantină şi eu, şi soţul meu. Cum la noi deplasarea nu era deloc urgentă, am anulat tot fără să ne pară rău”, a conchis vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×