Mirela Vaida, anunț în lacrimi la Antena 1! S-a terminat telenovela soților Stegaru!

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 17:32
Mirela Vaida, anunț în lacrimi la Antena 1! S-a terminat telenovela soților Stegaru!
Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la Vulpița. Sursa foto: captură Antena 1

Mirela Vaida a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni. După luni de zile în care Acces direct a făcut audiențe record cu soții Stegaru și telenovela care a captat atenția tuturor, a venit clipa despărțirii.

Mirela Vaida și-a luat adio de la Vulpița

Prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a făcut marele anunț cu ochii în lacrimi, căci deja s-a obișnuit cu Veronica și Viorel, despre care a spus că sunt ca o familie pentru cei de la postul de televiziune care i-a făcut celebri.

Și Vulpița a izbucnit în lacrimi și a recunoscut că nu mai poate continua cu Viorel și că a tărăgănat toată această poveste pentru că avea nevoie de bani. De altfel, datorită aparițiilor sale televizate, fata din Blegești a apărut deja în două videoclipuri și și-ar dori să urmeze o carieră în industria entertainment-ului.

Veronica a recnnoscut că a făcut totul pentru bani

„Ți-a fost dor de Doină?! Nu mă face acum, că mă apucă și pe mine plânsul! Deci să știți că acum ne-am apucat toate de bocit, suntem corul bocitoarelor”, a întreabt-o Mirela pe Veronica atunci când a pășit în platou.

Tânăra moldoveancă a fost extrem de emoționată și i-a făcut și pe ceilalți să plângă, emoțiile fiind greu de stăpânit atât pentru prezentatoarea de la Acces direct cât și pentru colaboratorii emisiunii.

„Nu prea îmi plăcea de Viorel încă de la început. Dar aveam nevoie de bani”, a recunoscut Vulpița într-un final.

„Nu prea eram fericită cu el. Nu eram pregătită. Nu prea mi-am dorit să fac un copil, că nu știam ce să fac, dar nu am avut de ales”, a adăugat Veronica Stegaru.

Se pare că decizia luată de Antena 1 era una previzibilă, căci soții Stegaru aveau un contract pe o perioadă determinată și, probabil acum nu vor mai apărea atât de des la televizor sau chiar deloc, mai ales că postul de televiziune a luat de două ori amenzi de la CNA din cauza celor două personaje pe care le promovează.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×