Mirela Vaida, aniversare cu probleme! Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua sa de naștere

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 21:45
Mirela Vaida, aniversare cu probleme! Ce s-a întâmplat chiar înainte de ziua sa de naștere GALERIE FOTO
Mirela Vaida, necaz chiar îniante de aniversarea de 37 de ani!

Mirela Vaida are parte de o amintire mai puțin frumoasă în dreptul anului în care a împlinit 37 de ani. Din nefericire, cei doi copii s-au îmbolnăvit, așa că au fost nevoiți ca toți să stea acasă. Prezentatoarea de televiziune este însărcinată în luna a 9-a, dar nu a împiedicat-o nici asta să nu petreacă măcar câteva clipe, așa că a făcut-o într-un mod original, așa cum a obișnuit pe toată lumea.

Mirela Vaida, zi de naștere cu probleme! Copiii săi au fost extrem de bolnavi

Chiar dacă aniversarea este un motiv de fericire maximă, pentru Mirela Vaida nu a fost așa și în acest an. Cei doi copii ai săi s-au îmbolnnăvit, așa că artista a fost nevoită să rămână acasă cu cei mici și cu soțul. „Am împlinit 37 de ani!!! O gramadăăă!! Iar aniversarea a fost cu atât mai specială cu cât am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală (Carla) și o bronșiolită de sezon cu aerosoli incluși (Vladimir).

Însă, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert și pâine prăjită, puzzle, desene și reviste de colorat, am reușit să citesc toate mesajele voastre și să mă simt cu adevărat specială!! Vă mulțumesc pentru fiecare gând și urare și vă îmbrățișez pe rând, pe fiecare!!”, a scris ea pe o rețea de socializare.

Mirela Vaida, aniversare cu peripeții! A trebuit să stea în casă
Mirela Vaida, aniversare cu peripeții! A trebuit să stea în casă

Mirela Vaida, o mamă curajoasă! A fost la Eurovision însărcinată în luna a 8-a

Prezentatoarea de televiziune a susținut faptul că nu a deranjat-o deloc sarcina, ci doar că nu a fost chiar într-o stare perfectă a vocii ei. „Acuta de la final nu mi-a ieşit şi îi înţeleg pe reprezentanţii juriului, care nu m-au selectat în primii cinci concurenţi.

 Mă bucur că publicul mi-a dat şansa de a merge mai departe. Eu am vrut ca ventilatorul de pe scenă să funcţioneze şi să-mi bată în plete… şi mi-a bătut cam mult”, s-a scuzat artista, însărcinată în 8 luni cu un băieţel, care a greşit în finalul piesei interpretată live.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×