Mireasă infidelă făcută de râs chiar de soțul ei, în noaptea nunții. Imagini interzise minorilor, văzute de toți invitații

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/01/2020, 16:19
Mireasă infidelă făcută de râs chiar de soțul ei, în noaptea nunții. Imagini interzise minorilor, văzute de toți invitații
Mireasă infidelă făcută de râs de soțul ei, în noaptea nunții. Sursa foto: profit.ro

Ceea ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața unei tinere, respectiv nunta ei, a devenit un adevărat coșmar! Mirele a aflat că a fost înșelat de mireasa lui infidelă și a pus la punct un plan diabolic de răzbunare.

Mireasă infidelă făcută de râs de soțul ei, în noaptea nunții

Miresica se pare că a avut o aventură chiar cu soțul cumnatei sale, care era și însărcinată. Toată aventura viitoarei sale soții a ajuns la urechile viitorului mire, scrie DailyMail. Totul a avut loc într-un oraș din China.

Mai mult, momentul interzis minorilor a fost chiar filmat, iar viitorul mire a rămas cu gura căscată când protagoniștii filmului respectiv erau chiar viitoarea lui parteneră de viață și soțul surorii sale.

Imagini cu infidelitatea soției au rulat la nuntă pe un ecran imens

Ginerică a ținut totul secret și și-a lăsat consoarta să continue planurile de nuntă. Și-a cumpărat rochia de mireasă, a găsit chiar și locația, care era una de vis, a trimis invitațiile pentru ceea ce ar fi trebuit să fie fericitul moment al vieții ei.

Mai mult, tânărul a ales să se și căsătorească cu soția lui la starea civilă. A spus un DA  răspicat în fața ofițerului stării civile, au făcut fotografii, s-a aruncat probabil și cu orez asupra lor, pentru fertilitatea și bunăstarea cuplului respectiv.

A venit seara, iar cutoții au mers la restaurant, unde ar fi trebuit să petreacă alături de familie și prieteni. Numai distracție nu a mai fost.

Tânărul încornorat a urcat pe  scenă împreună cu soția lui, chiar înainta dansului mirilor, pentru a viziona împreună un așa zis moment surpriză pregătit de mire special pentru aleasa inimii sale.

În văzul tuturor, pe un ecran gigant au început să ruleze niște imagini destinate adulților, iar rolul principal îl avea chiar mireasa respectivă. Din imaginile surprinse de cameramanii angajați să filmeze nunta se vede că cei doi miri încep să se certe, iar cea care face scandal este chiar mireasa, care aruncă cu buchetul de flori în capul mirelui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×