Un actor din Games of Thrones s-a crezut viteaz într-un bar! Vezi cum s-a sfârşit aventura!

Filon Stan   
în Galerie foto
08/01/2018, 16:03
Un actor din Games of Thrones s-a crezut viteaz într-un bar! Vezi cum s-a sfârşit aventura! GALERIE FOTO

Se pare că rolul de viteaz pe care îl joacă în serial i-a dat o anumită încredere şi în viaţa de zi cu zi, însă a constatat pe propria-i piele că viaţa bate filmul! 

Actorul britanic Kit Harington (31 de ani), cunoscut pentru rolul Jon Snow din „Game of Thrones”, a fost scos afară dintr-un pub din New York, vineri seara, după o dispută cu un grup de persoane prezente în bar.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Actorul care îl interpretează pe Jon Snow, dat afară dintr-un bar!

Starul din „Game of Thrones” a fost surprins în barul Barfly din Gramercy Park, clătinându-se sub influenţa alcoolului, aparent dorind să joace biliard, intrând în conflict şi împingând persoanele din jur, scrie adevarul.ro.

Potrivit martorilor la incident, personalul barulului a încercat de mai multe ori să-l stăpânească pe actror înainte să fie rugat să părăsească localul. Herington a plecat în primă fază, dar s-a întors şi în cele din urmă a fost scos cu forţa din bar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×