Mircea Radu s-a reinventat pe Internet! Cu ce se ocupă fosta vedetă TV!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/07/2018, 16:41
Mircea Radu s-a reinventat pe Internet! Cu ce se ocupă fosta vedetă TV! GALERIE FOTO
Mircea Radu s-a reinventat pe Internet

Mircea Radu s-a retras din presă, după eșecul de la Antena 1, unde emisiunea sa, ”Ie, România” a fost scoasă din grilă după doar șapte ediții. Mircea Radu s-a reinventat. A pornit un proiect în mediul online, alături de alți doi prieteni. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Mircea Radu a detaliat pe pagina sa Facebook despre ce este vorba în proiectul Povești cu Gust și ce își propune să facă. ”De astăzi încep un nou proiect și am vrut ca tu să fii primul care află. Se cheamă Povești cu Gust și e despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice. În Povești cu Gust sunt alături de Marius Toader și Adrian Robe, de care mă leagă o profesie și o prietenie. Toți trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punți direct către public.

Citește și Simona Gherghe, la un pas de tragedie! Cumpana prin care a trecut vedeta TV

Citește și Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce a pățit vedeta! 

Mircea Radu s-a reinventat pe Internet

Lansăm și să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni și să formeze comunități. Ne vom folosi experiența de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care ești invitat și tu. Nu în ultimul rând, Povești cu Gust înseamnă dorința de evadare dintre betoanele orașului și întoarcerea la natură, ca parte din ea. Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă”, a scris acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×