Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce a pățit vedeta!

Claudiu Ilie   
în Anamaria Prodan
05/07/2018, 12:48
Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce a pățit vedeta! GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, de urgenta la spital

Anamaria Prodan a fost dusă de urgență la spital! Vedeta de televiziune a acuzat o stare de rău în timpul filmărilor la emisiunea “Gospodar fără pereche”! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Anamaria Prodan a ajuns de urgență pe patul de spital. Conform unor surse din Pro TV, prezentatoarea TV se afla în această dimineață în apropiere de Călărași, unde filma pentru show-ul matrimonial “Gospodar fără pereche”. La un moment dat, ea a început să aibă dureri de cap și stări de vomă.

Anamaria Prodan, de urgență la spital cu dureri de cap și stări de vomă

”Dupa ce a stat doua ore in masina cu telefonul in mana, Ana a coborat si a mers direct catre producatorul emisiunii. Au discutat pret de cateva secunde si apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palida si fara vlaga, ea a plecat in tromba direct la Spitalul Floreasca, la Urgenta. Totul dupa ce, dimineata, in jurul orei 7.00, Prodanca se simtea bine, era zambitoare la machiaj si chiar si-a facut un live pe rețelele de socializare”, au povestit persoane de la fața locului, potrivit wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×