Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: “E fumătoarea care te îndeamnă să te lași de fumat”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/07/2019, 15:21
Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu: “E fumătoarea care te îndeamnă să te lași de fumat” GALERIE FOTO
Mircea Radu este nemulțumit de traiectoria pe care a ales-o Dragos Bucurenci. Sursa foto - facebook

Fostul prezentator al emisiunii „Din dragoste”, Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu. Acesta s-a luat de vedeta PRO TV-ului după ce, în trecut, gazda emisiunii Ferma, a făcut o reclamă antifumat, cu toate că ea era fumătoare! Atunci când a vorbit despre ipocrizie, Radu a dat-o drept exemplu pe Rădulescu. În 2008, aceasta a fost imaginea unei campanii anti tutun.

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu

„Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, i-a răspuns Mircea Radu lui Radu Buzăianu atunci când a fost chestionat despre situația în care se află acum Dragos Bucurenci.

Acesta a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului, în ciuda faptului că în trecut era un activist antifumat. „Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară.

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Rădulescu. Mihaela Rădulescu
Reclama anti fumat pe care a făcut-o în trecut Mihaela Rădulescu. Sursa foto – facebook

Dragoș Bucurenci, ce traiectorie

Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar. Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii.

Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a scris pe o rețea de socializare Radu Buzăianu, amic bun cu Mircea Radu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×