Mircea Diaconu este susținut de primari importanți la alegerile prezidențiale! Bacău și Slobozia, alături de fostul actor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 17:34
Mircea Diaconu este susținut de primari importanți la alegerile prezidențiale! Bacău și Slobozia, alături de fostul actor GALERIE FOTO
Mircea Diaconu intră în cursă ca independent susținut de ALDE și Pro România. Sursa foto - facebook

Mircea Diaconu este susținut de primari importanți la alegerile prezidențiale! Mai mulți edili au declarat public că sunt alături de fostul actor. Printre ei și Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău. ”Duminică alegem viitorul președinte al României. Președintele tuturor românilor, nu numai al unui partid, partizan și prizonier unor condiții pe care unii și alții le pun”, a transmis edilul.

Mircea Diaconu este susținut de primari importanți la alegerile prezidențiale!

Poate că a venit momentul să ne uitam și la altceva decât la oameni de partid, care urmăresc doar interese de partid odată ce ajung președinți. Președinți de țară, de partid, de organizații. Mircea Diaconu înțelege că a venit vremea unei schimbări. Că românii își doresc un președinte al lor. În care să aibă încredere, care să-i asculte. Care vorbește cu ei! Duminică vă invit pe toți să reflectați la aceste lucruri înainte de a vota. Ca primar, vă îndemn pe toți să vă duceți la vot”, a declarat Cosmin Necula.

Edilul din Slobozia, Adrian Mocioniu nu a ezitat și a pozat și el în susținător al fostului europarlamentar. Acesta a transmis că este impresionat de programul lui Mircea Diaconu. Mai mult de atât, edilul le-a spus și alegătorilor din orașul lui să meargă să pună ștampila pe Diaconu. ”Pe 10 noiembrie suntem chemați la urne pentru a ne alege președintele. A sosit momentul ca instituția prezidențială să fie guvernată de etică și de un puternic simț al reponsabilității, al datoriei față de patrie. Sunt două aspecte pe care nu le putem negocia în alegerea celor care ne reprezintă în viața publică: competența și iubirea de țară.

Bacău și Slobozia, alături de fostul actor

România are nevoie de lideri, nu de șefi de stat. Iar liderii autentici sunt urmați de oameni care îmbrățișează aceleași valori: onoarea, încrederea, omenia, statornicia și proactivitatea. Noi, alături de cetățenii care ne-au votat, ne dorim un președinte care să ne reprezinte, să ne consulte, să vegheze la respectarea Constituției, să medieze conflictul interinstituțional. Mircea Diaconu este singurul reprezentant al acestei competiții electorale care a adus în atenția publică rolul și prerogativele președintelui.

Într-o lună de zile, acesta a făcut un tur de forță prin orașele și satele României. A stat de vorbă cu cetățeanul, a cerut explicații aleșilor locali. Nimeni deasupra legii, educația și meritocrația ca principii fundamentale pentru ocuparea de funcții publice, o economie care să reducă decalajele economice și sociale între regiunile țării – sunt câteva dintre principiile asumate de acesta. Avem încrederea că implicarea candidatului Mircea Diaconu va fi de bună credință și cu bătaie lungă, adică până atunci când nedreptatea, abuzurile și obrăznicia vor fi reduse până la eliminare din instituțiile statului”, a anunțat primarul Mocioniu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×