Crimă oribilă la Bacău! Un bărbat și-a ucis iubita în timp ce copiii dormeau

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 14:31
Crimă oribilă la Bacău! Un bărbat și-a ucis iubita în timp ce copiii dormeau
Crima oribilă la Bacău, unde o femeie a fost ucisă de față cu copiii ei care dormeau *foto: kanal D

O crimă oribilă s-a produs în această noapte la Bacău, acolo unde o tânără de 36 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în vârstă de 29 de ani. Fapta s-a produs în timp ce copiii femeii dormeau. Micuții aveau vârste de 4, respective 5 ani. Inițial, principalul suspect a sunat la 112 unde a anunțat că iubita lui și-a pus capăt zilelor în propria casă.

Un bărbat din Bacău și-a ucis iubita

Polițiștii au ajuns la fața locului împreună cu echipajele de ambulanță, după apelul făcut de bărbat la 112. Oamenii legii au găsit femeia de 36 de ani fără suflare și înjunghiată în zona toracelui. După mai multe cercetări procurorii și polițiștii băcăuani au ajuns la concluzia că bărbatul a fost cel care și-a înjunghiat iubita cu un cuțit. Arma alba nu a fost însă încă găsită. În ciuda acestui lucru, tânărul de 29 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

Potrivit anchetatorilor, în momentul crimei, în casă se aflau şi cei doi copii ai femeii cu vâreste de 4 şi, respectiv, 5 ani. Când au ajuns cei de la Protecţia Copilului, micuţii dormeau – fără să audă ce s-a întâmplat între mama lor şi iubitul ei.

Crimă oribilă la Bacău, unde o femeie a fost ucisă în casă cu copiii săi

După acest caz, copiii au fost preluaţi de Protecţia Copilului şi vor rămâne la ei până se vor finaliza cercetările. Din primele informaţii, femeia locuia în apartamentul din oraşul Bacău de aproximativ un an. Vecinii spun că nu au auzit niciodată certuri la ea în casă, dar în această dimineaţă un vecin l-ar fi auzit pe suspect cum îi reproşa femeii lucruri legate de părinţi, dar şi că o bănuia că ar flirta cu alt bărbat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×