Mircea Badea: „Tăriceanu a dat jos PSD. Cel mai dezavantajat este Dan Barna”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/10/2019, 18:50
Mircea Badea: „Tăriceanu a dat jos PSD. Cel mai dezavantajat este Dan Barna”
Mircea Badea spune că Tăriceanu a dat jos PSD. Sursa foto: antena3.ro

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, Mircea Badea, a făcut o analiză despre ce s-a întâmplat, de fapt, joi, 10 octombrie, când guvernul Dăncilă a picat la moțiunea de cenzură. În opinia jurnalistului de la Antena 3, persoana care a făgăduit încheiera epocii ”ciumei roșii” a fost Călin Popescu Tăriceanu, iar marele dezavantajat este candidatul USR-PLUS la prezidențiale, Dan Barna.

Mircea Badea spune că Tăriceanu a dat jos PSD de la guvernare

Mircea Badea susține că fără fostul premier al României, Călin Popescu Tăriceanu, este responsabilul pentru ceea ce s-a întâmplat joi în Parlamentul României. În ochii românilor, Iohannis este marele câștigător, căci pentru electorat el este considerat omul care a scăpat țara de PSD, spune Badea, iar Dan Barna a pierdut puncte importante după moțiunea de cenzură.

„Moțiunea nu trecea dacă nu existau două persoane: Tăriceanu și Ponta. A existat și o parte din UDMR. Ce rămâne după atâta vorbărie? Indiferent că-l votează sau nu, oamenii vor rămâne în cap cu următoarea idee: Iohannis a dat jos ciuma roșie. Poporul a rămas cu această percepție. Iohannis s-a branduit ca adversar principal al PSD, mai adversar decât Barna. Este clar că poporul a rămas cu ideea că el a dat jos ciuma roșie, deși nu Iohannis a dat jos PSD. Realitatea nu contează, ci percepția. În realitate, Tăriceanu a dat jos PSD”, a declarat Mircea Badea, notează dcnews.ro.

mircea badea despre dan barna
În opinia realizatorului de la Antena 3, Dan Barna este marele pierzător. Sursa foto: digi24.ro

Dan Barna, marele pierzător, în opinia lui Badea

„Cel mai dezavantajat de rezultatul moțiunii este Dan Barna. El este pe același public haștag cu Iohannis. Ce corporatist mai votează cu Dan Barna după ce l-au auzit pe Iohannis zicând că el a rezolvat cu ciuma roșie?!”, a completat Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×