Călin Popescu Tăriceanu, mesaj mobilizator pentru Opoziție! „Moțiunea de cenzură va trece”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 18:12
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj mobilizator pentru Opoziție! „Moțiunea de cenzură va trece” GALERIE FOTO
Călin Popescu tăriceanu bagă mâna în foc pentru succesul moțiunii de cenzură. Sursa foto - facebook

Președintele ALDE Călin Popescu Tăricean a transmis un mesaj mobilizator pentru Opoziție cu doar câteva ore înaintea moțiunii de cenzură! Deși social democrații pare că s-au regrupat și au reparat din mers deficitul de voturi, fostul șef al Senatului este convins că actul liberalilor va avea succes de această dată. Tăriceanu mizează pe faptul că acum s-au strâns în jurul moțiunii mai mulți ca niciodată.

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj mobilizator pentru Opoziție!

„Calculele sunt făcute. Însă, după cum vedeţi, fiecare pare să aibă calculul lui. Dacă stau şi mă uit, o văd pe doamna Dăncilă foarte disperată, îşi face curaj singură şi, pe de altă parte, din discursul pe care l-a ţinut ieri, încearcă să fâlfâie tot felul de ameninţări, să le spunem aşa, care ar plana asupra parlamentarilor PSD, în cazul în care votează moţiunea.

Ceea cem iată, dovedeşte că pentru un număr de parlamentari din PSD votarea moţiunii este o opţiune.Dincolo de faptul că în momentul de faţă raportul majoritate-opoziţie s-a schimbat, adică în momentul de faţă opoziţia este mai numeroasă, strict dacă numărăm voturile din opoziţie, există şi această intenţie manifestă a unor parlamentari PSD.

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj mobilizator pentru Opoziție! Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu crede că Opoziția va aduna voturile necesare. Sursa foto – facebook

„Moțiunea de cenzură va trece”

A celor care sunt conştienţi de faptul că guvernarea s-a epuizat, să voteze moţiunea de cenzură. Eu am convingerea că mâine (joi – n.r.) moţiunea de cenzură va trece”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult de atât, fostul președinte al Senatului a ținut să menționeze că cei 20 de parlamentari de la ALDE care au semnat moţiunea vor şi vota în favoarea ei.

Liderul ALDE a dăugat că mai mulţi colegi din partid au fost contactaţi de lideri PSD pentru „a discuta”, dar social-democraţii au fost refuzaţi. Culmea și social democrații se plâng de aceleași tertipuri și spun chiar că parlamentarilor PD li s-au promis sume importante de bani ca să trădeze.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×